dimarts, 2 de setembre del 2008

6 Hores de Resistència a Sant Gregori

Més de 200 corredors de 52 equips diferents omplen Sant Gregori en la segona edició de les 6 Hores de Resistència en BTT organitzades pel C.C. Sant Gregori – El Llémena aquest passat Dissabte 30 d’agost de 2008 de 15:00 h. a 21:00 h. Aquest tipus de prova poc habitual a les comarques gironines es corre en equips de 4, 3, 2 o 1 corredors i que per relleus han de completar el major nombre de voltes possible a un circuit de curta distància durant les 6 hores de competició. A cada volta, en passar per la zona de boxes, on es concentra un gran ambient, els corredors decideixen si fer el relleu o no. L’estratègia i reaccions de cada equip són passos clau per entrar dins les places de podi, en aquest cas els 10 primers equips de la general. Cal tenir present que durant l’ultima hora de cursa els corredors van haver de fer ús de llum artificial a les seves bicicletes per donar-se pas als 3,2 km. del divertit, tècnic i trencacames circuit dissenyat per l’organització pels boscos de Can Serra, una nota més a l’espectacularitat de la prova.

En aquestes dues direccions trobareu tan les classificacions com fotos de la cursa.

http://picasaweb.google.es/ccsantgregori/6HoresDeResistenciaBTT2008

http://trias.es/ccsg/

En resum, la cursa va ser un èxit, tan de participació com de organització, des de l´escoleta volem recalcar que el nostre company de classe SERGI BOIX ESTEVA va terminar en segona posició amb el seu equip BICICLETES ESTEVE, y els seus companys de equip David Molinero, Josep Almendros y Pere Sanchez, felicitacions de tor cor per aconseguir últimament tants de èxits, cosa que ens agradà, per que “se lo esta currando el chaval”, esperem que a la copa gironina tinguin tants de èxits.

Per una altre part, l´escoleta ja esta pensant en envia el pròxim any equip oficial de l´escoleta a aquesta cursa de resistència.


1 comentari:

Anònim ha dit...

felicitats senyors !!!