divendres, 19 de setembre del 2008

Boicot a la prova Copa Gironina de btt Salt

L´escoleta s'ha informat en aquest darrers dies que la prova de la Copa Gironina Btt a Salt estava siguen boicotejada pel els caçadors de Bescanó, que no estan d'acord amb què els ciclistes passin per la seva zona. La prova ja estava marcada i els caçadors en senyal de protesta, varen esborrar totes les senyals posades pel seu terme municipal. Els organitzadors s'han reunit amb l'alcalde de Bescanó i amb el delegat territorial d'esports de la generalitat, per tal de buscar una solució al problema entre ciclistes i caçadors. Degut a que la prova transcorria per terme municipal de Bescanó, els organitzadors ja han dit que la prova es disputara i que la prova no trepitjara cap propietat privada. Des de tot el mon ciclista demanem comprensió als caçadors, ja que la prova nomes es celebra una vegada a l'any.
Des de l´escoleta creiem que es podria començar a fer un gran debat sobre aquestes manifestacions o protestes, però com tampoc sabem que es lo que a generat aquesta "trifurca" entre caçadors i ciclistes, no ens podem expressar com creiem que tindríem que fer-ho. Seria part raonable poder escoltar els caçadors que es lo que diuen i el per que de aquesta situació, mentre tant veurem con es desenvolupa la situació.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La comunidad de jabalís está totalmente de acuerdo con la celebración de la cursa. "Que les den polsaco a los cazadores" ha declarado uno de ellos. Se ha visto en las ultimas horas unos cuantos puercos pintando de nuevo el trazado. Seguiremos informando