dilluns, 5 d’octubre del 2009

Copa Gironina Cornellà de Terri 2009

Cornellà del Terri, lloc on es va produir la tercera prova de la Copa Gironina, molts participants per que també es disputava una marxa, en total a prop de uns 450 participants, aquest en diferents categories, volta llarga, curta i categories dels mes petits. El temps va ser esplendit a lo llarg de tot el recorregut, aquest va ser de 32 kilòmetres, molts durs, ja que el terreny no permetia descans, un puja, baixa, en menys de 150 metres d'altitud.
L´escoleta va aportar uns quants corredors com en Pipo, Mont, Albert i Nava, per part del senat Esteve, els de sempre, Pep, Dani i Xavi. Sorpresa la que varem veure per aquesta curse, ja que el nostre amic Frou, es va presentar, cosa que ens alegra, de que ja tingui temps per disputa alguna curse. Per part dels corredors de l´escoleta i del senat, diferents resultats, a destacar la caiguada den Daniel Romera, que gracies no va ser res, per lo que podia haver sigut, va acabar però una mica magullat.
En Pep Ribas, que disputava una cursa amb un terreny molt favorable a les seves características, va llançar un atac fulminant de bon principi, que, per mala sort, no va acabar com ell volia, ja que amb una trialera va petar el sillín i va troncar axis les seves aspiracions.
En Xavi Gimeno, per la seva part, va fer la millor de les carreres, pot ser de tot l'any, i amb molta força va complimentar 28 kilòmetres del recorregut, fins aquí molt be, per que a falta de 3 o 4 kilòmetres va trencar la cadena, en aquells moments anava, amb en Nava, que va ser t'estic del fet.
Per la part d'en Nava, va acabar la curse, sense problemes, al menys mecànics, acabant en bona posició. En Mont, també va fer bona curse, iniciant axis una bona mijora amb la seva forma, cap problema, ni mecànic ni físic.
Per part del nostre company Albert Carreras, que va començar la curse amb problemas fisics a un dels besons, va ana de menys a mes, però un error garrafal, quasi al final de la curse, equivocant-se amb un rèbol, li va fer perdré mes de 8 minuts, fent que la curse i l'esforç no servissin per res, mala sort per el nostre "nba", Frou, també va caure en aquesta trampa y varen creuar tots junts la meta, amb un regust dolent, llàstima companys. Per part d´en Pipo, va dispotar la seva curse, a peu de meta, podíam veure que acababa molt content i amb la feina feta, passant un dia de btt cojonut i sense cap problema físic, ja n'era hora collons !!.
Molts companys coneguts i ambient bttero d'allò mes superguapo, bona organització, recorregut trenca cames total i una festa final tasta'n la botifarra d'all, que era bonisima.
Un salut i força btt.

Classificacions curse i generals.

1 comentari:

Anònim ha dit...

jo vaig disfrutar molt, espero trobar- vos a Porqueres per frotre canya i jugar " a que no me pillas"