divendres, 24 d’octubre del 2008

EN MARC MILLOR I EN PIPO YASTAQUI


Moltttt bones companys !!! en Pipo ja torna a ésser àqui i si tot va b provarem sort a veure com va aquesta teta nova que m'he posat, diumenge a Amer, que m'agrada moltttt els paisatges que ens foten per aquell mons de deu i de pas veure que tal funciona tot el cos questa una mica encartaronat i tota la penya que fa temps que no ens veiem vestits de vermell que ja cansa i tot , a punt estic d'anar de blanc , no voldria que en Joan tingues problemes amb la penya al veure que queda taaaang i taaaang b. D pas també veurem al nostre comú amic de tots( sr. Moradell ) els que no som elits i que es veu que fotem nosa per alla al mig i que no tenim dret a caure perque es veu que sortim cars a la federació i nomes saben baixar i pujar els 25 primers i els altres que també paguem un puta revisió, que de barata no en te re, i la puta cursa , que en principi va estar feta per aquest que molestem si caiguem i no per la elit que ja te curses durant tot l'any per demostrar que es la puta elit del collons, he dit. Si nosaltres venim a la copa gironina es per passar-ho b i fer btt que en el fons es el que ens agrada i de pas fem una mica de competició entre tots nosaltres , però que quedi clar que no venim per veure al sr. Morata i companyia a demostrar que son els millors, si volen guanyar quelcom meritori que vagi hi guanyin curses de copa catalana o opens espanya o que es dignin a acabar les curses de quatre collons de resistència com els 100 km, que es varen disputar ara far poc a les nostres conrades i no far falta que vinguin a guanyar el trofeu de la copa gironina que el podria guanyar qualsevol altre que li faria força gracia i que no es de la puta elit dels collons i no oblidem que d'aquest ni han 250 mes i a l'hora de fer caixa a veure amb que sobreviviu la federacio , si amb els 25 primers o amb tota la flota de bikers que hi anem per pura aficio, he dit.
A tot aixo aprofito per dir que el nostra amic i company de l'escoleta , en Marc, ahir varem anar en Nava i moi personalment a casa seva a fer-li unes pajilles i el tiu ja es troba moltttt millor, ja l'hi han tret la meitat de les grapes que portava al peaso de raja que porta al genoll, veritablement com he dit peaso, i ja l'arreplega la meitat i camina sense croses, desde l'escoleta una abraçada en plan teletubi de tots els teus companys que pregunten per tu sovint.
També aprofito per donar la benvinguda al nostre blog al company Jordi Gonzàlez ( tri atleta cristinenc i guixolenc ) que de tant en tant ens saluda migjançant missatges i també te el seu blog com també al company de fatigues de la meva novia la Nava, a en XUMINU que també te el seu bloc i deixa algun que otru missatge al nostre i com tots nosaltres li fot canya al btt de la copa gironina . Au ens veiem diumenge i per cert la plaça d'ocupa a la furgo d'en nava ja esta ocupada, naturalment per mi , faltaria plus. l'escoleta

6 comentaris:

Anònim ha dit...

tas gelooooossss de l'eeeeliiiit??

Anònim ha dit...

bueno veïem veïem que en Pipo ja arribat deixan a la gent al seu puesto. Toma ya!! Reafirmant el seu escrit i desitjant que el pròxim dia a Amer tots els que corren tinguin al menos sort de acabar la curse sense cap mal. Au ta luego Lucas!!!!

Anònim ha dit...

el dia que estigui geloooooossss de l'eeeeliiit voldra dir que ja he perdut tota l'autestima que tinc i el gust per saber disfrutar d'anar en bici i sobre tot disfrutar fent esport ¡¡CAPULLO !!

Jordi Gonzalez ha dit...

Pipo, tens tota la raó, aquests de la Fede haurien de saber que si no es per tots els que hi aneu a més a més dels 25 "élits", no podrien presumir de que el BTT gironí té molt bona salut, o sigui que endavant i a fotre canya pujant, baixant, o com sigui, però sobre tot sensever-vos mal!!!
Un bon grapat d'ànims per en Marc, i pels que aneu a oompetir a més dels ànims, molta sort!!!
Força i Honor!!

Unknown ha dit...

Ostia Pipo, buscant noticies de la Copa Gironina t'he trovat per aquí! Soc el Manolito del hotel! Salutacions coooordialsssssss!!

chaoo nenng

pd:FORÇA BARCA

Marc ha dit...

100% d´acord!!
Espero que després del reglatge de mugrons tinguis bones sensacions.
Pit i collons demà! Nava, GimPower, Dani, etc. A las armas! Por Odin !!