diumenge, 12 d’octubre del 2008

!!Caiguda de Marc Garcia a la copa Gironina!!


Fa tan sols unes hores que hem arribat de la Copa Gironina a Porqueres, es clar que no es normal que faci el resum d'aquesta ara nomes arribar, però si que voldria informar de la infortunada caiguda d'en Marc García al últim tram de la curse, encara que no ens sap descriure gairebé la caiguda, cosa normal, ja que a sigut a una baixada molt rapida i tècnica, amb poc temps de resposta, de la caiguda trèiem 25 punts al genoll, segons ens descrivien, se li pudia veure l'os, cosa que ell ràpidament a tapat amb las mans, evitant d'aquesta forma que la cosa fos pitjor, a part de això, que deu ni do, esgarrapades per tot el cos y 3 o 4 dias de hospital, per que no se li infecti la ferida. Es dir que el seu humor característic no a baixat de forma i manté el seu somriure cosa que fa d'en Marc lo que es, "un tio de puta madre". Des de l´escoleta, fem arribar el nostre anim i força per que aviat torni a estar amb nosaltres.
Per cert, que ningú s'alarmi per que esta be, a demés con que aquesta setmana a surti't al solobici amb una foto de mitja pagina, pos claró, es que aquest tiu busca la fama en dos dias i no pot ser, jejeje, Marc "arriba los animos" i aviat amb nosaltres.
Ja us mantindrem informats.

Pd.- Com a premi, aquí tens la teva portada desitjada, que et feia mes il·lusió sortí al blog de l´escoleta que al solo bici, jejeje!!!


Com veureu al racó dreta al final posa la pagina on es la foto!!!! piqueu a la foto i ja veureu.

Impresionant!!!

Aupa Marc!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

anims campio! aixo nomes es planxa i pintura pero cullons quin tajo! esperem veuret aviat.

Jordi Gonzalez ha dit...

Ànims Marc! Espero que no sigui res greu!! Ja tens una ferida més "de guerra" per lluir a les sortides!!!
Ara a cuidar-te i recuperar-te!!

Xuminu ha dit...

ahi es nada: 25 punts! Pim pam tu... bueno, celebro que només fos això, realment, jo que vaig mig veure les ferides feien esgarrifar!

Anims company i a recuperarse!

Pd. Vaya maquina estas fet Nava! A Porqueres em vas ben arrencar les pegatines!

Nava ha dit...

res de res un bon dia el te qual se vol xuminu, en fín a veure si el nostre marc torna aviat amb nosaltres.

Richart ha dit...

Marc que no sigui res i et recuperis aviat. Em vaig assabentar diumenge a casa d’en Pere del teu accident. Ànims campió!!!

Anònim ha dit...

Des de Besalú anims. Això ha set per apareixer al solo bici amb el mallot dels de Maià, i no dels desfrenats.
Encara sembla que el vegi riguent, si rigent i saludan-me des de dins l'ambulancia, quan l'acabaven de carregar.
El mare que et va parir !!!

Anònim ha dit...

Ei gent !!!!!
Ja sóc a casa. Al final són 23 grapes i uns quants punts per dintre però la resta (pistons, cilindre, ròtula, tendons, etc.) està tot a lloc. Moltíssimes gràcies pels vostres ànims i per les vostres trucades (IMPRESSIONANT) !!!

També voldria agraïr l'interés del Sr.Moradell de la Federació que des del dia de la caiguda em va estar telefonant per veure com em trobava i dir-me que no em preocupés de res.

Sembla que se m'ha acabat el Copa i la bici per uns dies però podeu venir a jugar amb la Wii quan vulgueu :)

GimPower: us deixo en Nava per vosaltres, jo no he pogut !! :)

Desfrenats: a disfrutar que sou collonuts!

Seguiré llegint el SoloBici per veure si surt algú de vosaltres :DDD

Fins ara people !!!

Anònim ha dit...

benvingut a casa nano i ja he fet passes per contactar amb una empresa moltttt important de cascos que es veu que pots interessar per fer les proves els seus cascos nous. M'han dit que un tiu com tu, que si despres de una hostia com les que ets fots tu aguanta sera tot un exit i com que ja surts el solobici ja ets un tiu que ven, per supuest que jo ja he dit que era el teu representant amb drets d'imatge. Tambe ha contactat un altre revista per parlar amb tu que es diu Sera tot de vici per gent que li agrada el sado, d'aquesta tambe en sere el representant, la cuestio es xupar del bote i no de re mes. Au recuperat que tenim feina. Siau campioooo !!!!

sandreta ha dit...

Marc, ànims i a recuperar-te... jo sóc experta en caure de la bici però per patata...no et pensis que sigui per arriscar... jo ja porto unes quantes marquetes..si ens quedessim asseguts a casa això no passaria...

Marc ha dit...

la veritat és que quan et mires al mirall i comences a contar rascades i marques penses "doncs de ni do la canya que portem" (igual que quan miràvem una Variant amb un kit yasuni, passada i mig gripada).

I llavors penso "sort que en Pipu encara no ha tancat cap contracte i no em truquen!!"

MERCI!