dilluns, 15 de setembre del 2008

Pipo

El nostre amic Pipo, es s'ometrà aquesta setmana a una intervenció quirúrgica la qual no te cap dificultat, però com això ja se sap que sempre es passa malament m'agradaria que des de l´escoleta deseixim missatges de suport per el nostre company.Desitja des de tot el que embol-ta a l´escoleta que te vagi molt be Pipo. Esperem que et recuperis lo mes aviat possible per estar amb nosaltres.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno, como bien tu sabes mi amol, ja esta to dicho, que te mejores y pa lo que haga farta. Por cierto cuidadito con las enfermeras jovenes que no estan acostumbrados a uno de pueblo salido, eh!! que son más finas, vigila las manos.

Anònim ha dit...

Hola Rey, espero que la teva recuperació sigui rapida per anar a l´matagalls, m´han dit que ets una maquina caminant,una abraçada ben forta i t´esperem aviat pel pople.

Anònim ha dit...

T'esperem amb les sabates posades.
Xavi.

Anònim ha dit...

Vinga cebollino....que et posaras fort com un pepino......jeje

Anònim ha dit...

Anims ! Encara que, si han d´obrir, hauran d´utilitzar una radial... dessitjo que vagi tot molt bé i ens veiem aviat. Una abraçada !!

Anònim ha dit...

Anims pits i collons!!!!! Recuperat aviat que ens esperen unes sortidetes,que pa ke!!!Vinga sorru una abraçada i recuperat aviat!!!!!Apa siau.

Anònim ha dit...

ultimas noticies, en pipo esta bé, acabada la operació de agrandament de pene, tot esta correcte. Aviat estará amb nosaltres.