dimecres, 2 d’abril del 2008

XVII MARXA CICLOTURISTA TERRES DE VI I CAVA (circuit llarga distancia)

DÍA: Diumenge, 30 de Març de 2008

Hora: 8 del matí
Lloc: Zona Esportiva Vilafranca
Població: Vilafranca del Penedès (Barcelona)

Es va celebrar la primera marxa cicloturista del circuit de llarga distància de Catalunya, a la que i varen assistir dos dels nostres companys de btt y bicicleta de carretera en Pep Rivas (el Masell de B. Esteve) y Marc Maso (el Puntual del Platja d´Aro), dos homes y un destí, “nomes” que 140 km, sortin de Vilafranca del Penedès y tornant al mateix punt de sortida. Un trencacames de collons y un fort vent, varen acompanyar, a tots el corredors de la cursa durant tota l'estona, el que va fer que aquets 140 km fossin molt llargs. Ara no voldríem ser nosaltres els que expliquéssim com es va viure la carrera , tenim a Pep y Marc que ens explicaran lo que va ser las seves vivències de la cursa, que esperem ens facin reviure una mica el que varen patir aquets dos grans corredors y amics.

L´escoleta .- Felicitats anticipades al dos per haver acabat tant sols aquesta cursa/marxa diríem, encara que sabem, que us la vareu prendra en “plan entreno”, de cares a preparar pròximes curses amb mes carisma per vosaltres, la pregunta en qüestió es com vareu trobar aquesta marxa Pep?

Pep.- Molt bones y gracies, pues be, a la sortida tan en Marc com jo varem anar una estona junts amb el mateix grup, després per problemes,que suposo li pertoca explicar al nen Marc, ens varem separar y vaig continuar tot sol, en vaig agafar amb un altre grup, aquest em portava tot l'estona amb un ritme que no era el meu, aixo em feia que no acabes d’anar prou be, ja que a trossos tirava mes i a trossos anava forçat, tant es així que en vaig quedar sol y vaig veure el que es anar amb una soletat increïble a una cursa de 140 km, la veritat es que vaig pati com un “masell”(nava .-vease diccionario de la escoleta, proximamente), be com dèieu vosaltres abans, em va servir mentalment y físicament per preparar pròximes cites ciclistes del meu calendari je,je, je (to xulesc).

L´escoleta .- En cuan vas fer els 140 km?

Pep .- amb 4:57:00, per cert, vaig al·lucinar amb un avi. No mel podia treure del cim durant un bon tros de la cursa, l’avi estava fortíssim, però millor ho explico a tots quan ens veiem.

L´escoleta .- ok! Pep, gracies per la informació y a renovar les forces.


L´escoleta .- I ara en Marc, home de molta experiència en el mont ciclista del baix Empordà, que ens pots explicar?

Marc .- que vaig acabar demanant l’hora, je je, com be a dit en Pep, pues a mitja cursa vaig veure un company que va punxar y em vaig quedar a ajudar-lo, al Pep li vaig dir que tires, que intentaria agafar-lo, a la que varem acabar de arreglar la roda, sens va fer molt tard, amb el fort vent i sols varem patir molt per poder acabar la cursa, ja que el recorregut era molt trencacames, fins i tot vaig agafar mitja pàjara, em vaig fotre tot el que portava i mes si n'hagués portat, vaig patir moltttttttt, moltttttttt (amb mirada de cansament y espatlles caigudes), però en trec un gran entreno físic i mental, y m´agradat moltísim la cursa.

L´escoleta .- En cuan vas fer els 140 km?

Marc .- 5:07:00, vaig patir molttttttt!!!!!!!!! Jejeje.

L´escoleta .- Increïble, quin dos elements. Moltes gracies per explicar als escoleteros las anècdotes d'aquesta cursa.

Diguem adéu una vegada mes, si teniu alguna cosa per explicar i ens pugui interessar no deixeu de enviar-lo a escoletabb@hotmail.com ens ho mirarem, farem que passi un control antidòping, de metalls, de molsa, de mosso, etc, etc, i si esta lliure de qualsevol cosa no ingrata la ficarem a la web “tarde o temprano” po zi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pit i collons !!!!