dissabte, 12 d’abril del 2008

Sortida de 105 km, en Nava torna, ja falta poc.

Ja fa temps que tinc ganes de poder anar amb la colla, aquesta setmana me quedat sol y e pensat que poder podria sortir amb la bicicleta tot sol, ja que en pera no em truca, però en molsa SI me truca, però en pera NO, “en fín”. Una trucada m’arriba’t tard ja havia sortit, era el senyor Mont, una llàstima, “ma” sortit greu però ja e memoritza’t el seu mòbil, el recorregut a “sio” senzill, Castell d´Aro, Llasgostera, Caldes, Mallorquines, Santa Coloma Farners, Angles, Estanyol, Aiguaviva,Caldes, Llagostera, Castell d´Aro.

Per cert tot el recorregut estat acompanyat per un company que no diré, fins al final, que mola mes. En Pipo y la escoleta ath. han marxat cap a la muntanyà a estar el cap de setmana y alguns companys demà també aniran a córrer algunes curses, i un esta sol solet vine’m a veure que si no, no sortiré “pos eso”, us deixo aquesta “afotiko” per que vegeu que tinc la moral ja mes cap a munt. Xoxoxoxoxoxoxo

Per cert per veure qui venia amb mi durant el 105 kilòmetres, que per cert esta en una forma increïble i comença a donar por, tindreu que pitja al icono, gracies.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

vaya salidita de campeones.......joer con el mosso..

Anònim ha dit...

y eso que el nava estava lisiao....pero donde estan el druida,molsa...etc........????no es k tindrien por?