dimarts, 8 d’abril del 2008

RESUMS SORTIDES CAP DE SETMANA


L'escoleta , divendres, va fer un petit escalfament amb una petita sortideta de btt, un parell dels elits del club, que son com no els mestres Marc ( exferrocompetichion ) i en Jordi ( pipo ). Va ser una sortida molttttttt divertida pujant sant marc, baixant a tota ostia per tornar a pujar seguidament per la senyora muntanya dels monjos pero per la part est del cami principal ( au ara a pensar, a que jode ?) fins al masnou , seguint per la carretera fins a la trialera jumariks ( collooooooons , quin fart de pensar eeeeee ), i passant per el corriol de la copa girona en direccio romanya , que per cert en marc ha fet una denuncia als rurals , perque una branca li va saltar al cap i el va atacar sense cap mena de mirament, pobre marc , jo fare de testicul en la denunca, trankil. Varem tornar per el cami del Senyor mont cap a la baixada dels pollastres fins al dolmen de roca de malvet i alla a la dreta fins tornar a Santa cristina.Va ser curt, intens i molttttttttt divertit.

El dissabte es va fer una sortida molt maca per carretera i aquesta vegada va contar sang fresca per l'escoleta, ja que feia temps que no venien amb nosaltres ( fins que no han tingut el nivell adecuat altre cop, esclar ) , parlem d'en Xavier ( en exsensecasc ), en Jordi ( deulo16valvules), i en Dani ( el deporador ) i per soposat en Pere ( el druida ), l'albert ( molsa ), en Jordi ( el senyor mont ) i en pipo .

La sortida va ser una mica rara ja que sense volguer ens varem separar nomes sortir , per badar evidenment, i fins a llagostera no ens varem ajuntar, per anar a caldes amb en jordi deulo i l'alber fotent una mica de canya , com es habitual amb ells , i els altres a seguir, fins a cassa per pujar tranquilament a santa pellaia, baixar cap a la bisbal i tornar per la ganga . A baix a la ganga sen varen anar en dani i en jordi deulo, per compromisos, i els altres varem anar a beure una mica de la cursa que organitzaba Bicis Esteve al poligon de calonge, que es feia amb circuit, conque fotia moltttt de vent varem fotre el camp cap casa altre cop. Cal dir que un menda ,pipo, ja a l'alçada de a dalt de santa pellaia, vaig notar que no anava b de cos i cames, i que per arrivar a la bisbal vaig tenir molta feina. Gracies a en mont primer i despres a la ganga a en pere i despres al senyor mont que va tornar a recular, varen animarme per pujar fins a dalt, perque lo meu ja era una pajara bestial tant de cap com de gana , que per cert, vaig dinar a casa dels meus pares i la meva mare va tenir que trucar als bombers perque em desenguenxesin de la taula despres de tres hores menjant i beguen , coses que passan amb les pajaras.
I fins aqui el resum setmanal . Com que no tinc afotos, aquesta setmana, hos fotu una afoto desde un dels ordinadors que es fan aquests magnifics, fantastics, marevallosos, entretinguts i follonerus treballs i resums setmanals, au.

Aquesta setmana hi ha hagut tambe la curs del open espanya massi a sant gregori, amb la participacio del nostre sergi penewopulsometredelithosetotpregunteumejaveureu. Proximament hos farem un peaso de reportatge amb moltes afotos i video/reportatge/entrevista molttttttttttttttttttt divertit, ja veureu, tingueu paciencia. L'escoleta

4 comentaris:

Marc ha dit...

Quin curro tius! Aquest ordinador no deu tenir ni un gr. de carbonilla!!!

Anònim ha dit...

Ja hu saps pipo,hoy por ti mañana.... tambien!!!,cagon dios nenassa,hay que sacar fuersa de donde no la hay jodeeeeeeerrrrrr!!!!!!!on es el teu esperit lluitador? EEEEHHHH!!!!-Heoooooo!!!!esperit lluitador d'en pipo tornaaaaa!!!!

Anònim ha dit...

haig d'admetre que he rigut molttttttttttt es que me parto i me dividoooo !!!! i recorda : algun dia ja no en tindras prou amb la horchata d'en nava i ja em demanaras mig platan i com no t'hi amorris...., una meeeeeeeeeeeeeeeee, fale ? tu tranki que ja he tornat NENASSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Nava ha dit...

si es que les enseñas la luz y joder .... la ven ... la ven .... digo si la ven