dimarts, 22 d’abril del 2008

Pere, t'estimem, recuperat aviat.

El dissabte es va ocasiona una de les caigudes mes inesperades de fa de molt temps, el nostre escoletero Pere (El druida), va caure després de intenta passar entre dos monstres com en Pipo y en Nava, darrera el perseguia el Mosso que li trepichaba els talons i per davant a nen Marc y en Google, la baixada era d'escàndol, es baixava molt despresa i en un revolt va intenta adelantar a Pipo per l'esquerra sense donar-se que li venien unes rames petites las que varen ocasiona que perdés de vista l'horitzó, a pocs metres i avia un tronc al terra el que es va menja, sortint pel aire sense poder fer res. Lamentablement no portàvem càmera de vídeo, la qüestió es que Pera va caure amb el tradicional sistema rebot (me achecu de pressa i dic que no me fet res) Peró, en Nava que sembla que va radia la caiguda pel crit que va carda, (cosa que semblava mes que s'havia catgut ell), va veure com va foradar sense compasio el terra amb tota l'esquena i part del l'ombro, cosa que tots podriam imaginar que faria un "escarabajo" en tota regla,(recordem, braços en dalt i cames també fent zigi zaga)pero no va ser així, la llàstima es que la cosa va ser mes greu del que ens pen-sabem i en Pere va tenir que deixar la sortida, NO SENSE, torna a cardarsela en una baixadeta cap a Santa Cristina, la que no explicarem, ja que amb una ja tenim prou, a vegades no es el dia d'un. Des-de aquí tots el companys et desitgem que et recuperis lo mes aviat possible i que estiguis amb nosaltres amb el teu gran espiri't característic de sempre. Un peto-net de cada un dels escoleteros.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Reina, dejame tu movil que se más tropeao el mio y e perdio hasta las fotos de la comunión, mandamelo al mail o si acaso me lo envie tu mujer, por si con la izquierda no sabes mandar mensajes, jejeje, bromas a parte espero te mejores lo antes posible corazon, con lo bien que nos los tabamos pasando cojones. Un abrazo.

Anònim ha dit...

Recupera't aviat! Vigila que ara et sortiran callos a la ma esquerra.

Perrrea perrrea!

Anònim ha dit...

Gracies companys,sou l'hostia!!!!!!d'aqui a poc ens veurem les cares,i com sempre,marica l'ultim!!per cert Sr. Navas em dic PerE amb E,i no es la tecnica del escarabajo,sino del armadillo!!!Be escoleteros un petonas per a tots i fins aviat!! apa,gut bai!!!Navas dema et trucu.

Anònim ha dit...

Claro, claro, PerE al igual como yo mamona navA, navA no NavaS, jejejejeje, x.o.x.o.x.o

Jordi Lopez Ramot ha dit...

Nava, no viste al Dr. Hostia que salió del marge i le tiró un palo a la rueda del Pere? Todo pasó muy rápido pero es que no os fijais cullons!!! Mr Druida no hace fallos de 'fred', si cae es porque el Dr. Hostia le tiene carinyo. Ahora será un poco mejor porque ya se sabe que "El mejor profesor: el Dr. Hostia".

Que et milloris Pere!!

Un besote nenas

PD: 'fred' dícese de un novato en el MTB

Anònim ha dit...

l'altre dia el mossèn em va fotre fora de l'església per pesat. Cada dia em trobava a rera de tot a missa resant i ames ames cada dia hi havia 10 ciris mes i em va dir això no pot ésser, has de parar perquè la església no es per tu sol i jo tot ploriquejant li vaig dir : JA HO SE MOSSÈN, PERÒ ES QUE PATEIXO TANT PER EL MEU PERA AMB E, QUE NOMES PENSO QUE MAI MES VINDRÀ PER DELEITAR AMB EL SEU SABER ESTAR A SOBRE DE LA BICI I BAIXAR AMB EL SEU ESTIL FENT L'ESCARAJU, QUE NO HO PUC SUPORTAR I PER AIXÒ CADA DIA AMB TROBA AQUÍ, PLORANT I DEMANANT A DEU NOSTRE SENYOR QUE TORNI A PUJAR A LA SEVA MONTURA BIKERA i el mossèn em va tranquil·litzar diguen: VES TRANQUIL FILL MEU QUE SEGUR QUE EL SENYOR T'ESCOLTA I EN PERA AMB E TORNARA A CABALGAR BEN APROP VOSTRE I SEGUR QUE MILLORARA L'ESCARAJU O ARMADILLO AMB UN ESTIL INNOVADOR. Per tant men vaig tranquil després d'aquestes tranquil·litzant paraules del pastor del nostre senyor. Torna amb nosaltres ben de pressa PERA AMB E. SNIF SNIF SNIF

Nava ha dit...

juas juas juas brutalllll!!!!

Marc ha dit...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD