diumenge, 13 d’abril del 2008

OPEN ESPAÑA XC SANT GREGORI (GIRONA)

Open d'Espanya XC 2008 - Sant Gregori va tornar a acollir la competició de BTT més important de nivell estatal i de caràcter internacional aquest passat 6 d'Abril de 2008.
En aquesta edició del Campionat amb 5 proves repartides arreu de l'estat espanyol, Sant Gregori, n'ha estat l'única que es disputarà a la zona de Catalunya.L´escoleta y l´escoleta ath. encarà no oficial però avia't u serà amb sortida de germanor,va arribar a las 9:30 y va desplega tot el seu material per tot Sant Gregori amb tal de poder mostrar lo millor de la curse a tots vosaltres escoleteros.

Una espesa boira va cobrir el cel de Sant Gregori però res podria aturar als més de 180 corredors i corredores que s'havien plantat a la cita per donar-ho tot dins el circuit de gairebé 10 km. amb sortida i arribada ubicada dins la Pineda.Agrupats en 5 sortides; júniors, màsters, elit femení, cadets i veterans es va donar el tret de sortida.
El públic més matiner va poder veure l'esforç i patiment de la primera manega per completar les dues o tres voltes depenent de la categoria.

La clara protagonista va ser la olímpica Marga Fullana (Tau - Illes Balears) que es va imposar amb autoritat davant les seves rivals i es consolida com a líder del Campionat.
Y el nostre Super Penewo de elit Sergi va fer un destacar 17e pues-to, que el consolida com a elit de l´escoleta.tot estava apunt per a la segona sortida, la més esperada i on caldria estar més atent per veure qui seria capaç d'obtenir la victòria. Amb un cel blau i un sol imponent, sortien les categories elit pro, sub-23 i sènior a completar 4 i 3 voltes respectivament.
Tota una cursa per davant i un autèntic espectacle per al públic que s'havia repartit per diverses zones del circuit. Algunes especialment espectaculars per on es van veure duels i caigudes que van fer posar els pèls de punta a més d'un.

L'expectació era màxima durant tota la prova, i no es va decidir res fins al final quan en una de les últimes baixades, Juan Pedro Trujillo (Cemelorca - Seguros10.com) va agafar un lleuger avantatge sobre Martí Gispert (ECP - Tau Ceramica) i va poder entrar en solitari a la línia de meta. Poc desprès entrava el vencedor de l'anterior edició (Specialized). En sub-23 el millor va ser David Lozano (MSC - Bikes) que continua com a líder del campionat estatal.




Volem agrair als components de l´escoleta ath. el seu desenvolupament per poder aconseguir tant fotos com imatges per que podeu veure aquet video.



Classificacions a www.fullevent.com.

1 comentari:

Anònim ha dit...

amb dues paraules ho dic tot IM PRE SIO NANT em sembla que son mes pero el que val es l'intencio.