dijous, 17 d’abril del 2008

MARXA POPULAR MELIANTA(fontcoberta) 13/04/08

Marxa Popular de Melianta que es va fer el passat diumenge y que dos dels nostres escoleteros varen disputar, el nostre PENEWOOOetcetc. va quedar 7e y el nostra estimat Marc, pos no se, però millor ens expliqui com va anar la cursa en Marc:

Ep!
Mireu qui em vaig trobar a Melianta l'altre dia! El tiu va plegar el mateix Melcior Mauri a les darreres rampes !


Jo vaig tenir un descuit sobre el km 8 o 9 i en un encreuament vaig anar pel dret. Total que la broma em va costar uns 5 minuts (OOOOLEEEEE! pedalant amb el plat gran i dret fins un trencant a on no sabia on tirar i veure que no estava senyalitzat, parar, entendre la situació, acceptar que m'havia equivocat com un burro i tornar enrera de nou!!!). Després vaig apretar com un senglar de les Gavarres (dissesse de quan en Nava o en Pipo tenen en Peter a redera) per intentar recuperar temps i burro de nou em vaig cremar (i tornar-me a equivocar de camí, però aquesta vegada amb un grup i ens en vam donar conte de seguida) ...

Em quedo amb la recuperació i aguantar el patiment fins al final però a les alçades de temporada que estem no em queixo ;)

Conec de primera mà l'esforç que fa un grup de persones per poder fer cada any una marxa d'aquestes i que no gaire gent es va perdre, però dic jo: Ja els hi podien haver regalat uns sacs de guix i pintar marques a terra en alguns trencants (o no posar el senyals a 2m d'alçada)!!! Que no tots som com en Penewoo i nosaltres ens arrosseguem per terra !!!

Au gent, ens veiem dissabte.

Per cert: en Google també entrena ... I hasta aquí puedo leer...
Salut!!!!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

a mi en mauri em va comentar que va fer veure que no es trobava be perquè pobre penewo no es desanimes, a mes de un professional ha demostrat se un bon home, si senyor. i si marc aquest tiu es a per tot. ja far pudor