dimarts, 15 d’abril del 2008

Feliç 40 aniversari PIPO

avui es el aniversari d'en pipo, en fa 40 jejeje, des de aquí tota la escoleta te vol desitjar que compleixis moltssssss anys mes, felicitats.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicidades guapa, cada día estas más buena y más ahora que ya tienes 20 años en cada huevo, a disfrutar del día y del resto de dias de sufrimiento que te quedan con la lapierre. Feliz Cumpleaños.

Anònim ha dit...

snif snif snif. Estic moltttttttttttttt contenta per aquesta dedicatoria i recordament de que cada dia soc mes jove, mes guapo, tinc els ous mes macos i estic en una forma que te cagas i si algu ho dubte que muuuuuu digui al cul, perque es el unic que veureu si sortiu a entrenar amb mi. au moltes gracies nava , tu si que vals.

Anònim ha dit...

felicitatssssssss cebollino

Anònim ha dit...

falisitats, trobo a faltar els tallats del mati. Salutaciones

Marc ha dit...

Per molts anys !!! Vinga aquesta ronda de plàtans i pèptits per tothom !!!!

Anònim ha dit...

moltes gracies i no dubtis lo dels platans. per cert dissabte quedem tots reunits per anar a fer el recorregut del open natura de platja d'aro del mes de maig. seran uns 40 km. anirem per veure el recorregut. os espero a totes les escoleteres. ja enviare missatge per confirmar

Anònim ha dit...

Hapi verdi tu yuuuu!!!!!Felicitats nena, es que miro el correu una mica tard, com es habitual en mi!!!!ja et petonajare dissapte,rentat be les dents, que ti vi a come hasta la campanilla, corason!!!!!