divendres, 25 d’abril del 2008

En nava surt de passeig

El dimecres després de dimarts(logicament), vaig sortir a fer un volte't per Llagostera,Tossa, Sant Feliu, preparant el cos per que estigui lo mes condicionat possible dintre dels marges del ciclisme, de moment el meus 97 kg segueixen donat-men una mica de problemes a l'hora de pujar, ara semble que l'esquena s'està posant a pues-to i deixa pas als dolors lògics de qualsevol entrenament, com no volia na sol, vaig trucar a un company per que ens fes la sortida una mica mes amena i es clar si vols emoció, si vols dedicació, si vols entrenar, no i a res com trucar a nen ......(pica al quadro), en aquest moments amb una forma que fa moltssss anys que no la te, i amb ganes de passar la ma per la cara a mes d'un, jo se d'uns quants, però no u diré.. jeje, tal com el veig, dono un parell de setmanes mes per que comencin a sortir les primeres ca-garrines dels contrincants, per cert no pos-so la foto en gran per els nens, no sigui cas que ens treguin el blog per culpa de aquesta foto. Aquest home donarà molttttt que parla amb lo que queda d'any, i jo que ja e sortit unes quantes vegades amb ell, començo a tenir la tremolo de uno el briquindance, dos el crusaito, tres el robocob, cuatro el maikeljackson, bueno com no sabia que posar mes, li deixo aquesta foto record al meu estimat penewoo. Ala nos vemos el Domingo. chatines.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

lo teu si que es voluntat nava...... vull dir lo de sortir amb aquest companys d'entrenament,esclar. Tu ests una mica rarillo noooooooooo ?

Anònim ha dit...

home lo de gay ja em be de petit, pero lo de aquets companys es per dedicacio a la patria, m´agrada passar-ho be.

Anònim ha dit...

si si,gay ,rarillo i el que volgueu...pero mi sensei nava es de lo mejorcito que hay........yo seguire entrenando.....LEÑA AL MONO QUE ES DE GOMA