dimarts, 8 d’abril del 2008

EL PUTUS REIS de PALAFRUGELL

'L'ESCOLETA MASTERS TEAM' ha guanyat el road book de palafrugell.
Aquest masters tim no son ni mes ni menys que els nostres companys i part de la cantera de l'escoleta ( oeeeeeee oe oe oeeee ..... ) en Riki ( okleyelit ) en Marc ( el puntual ) i en Manel ( en cor petit ). Ens omple d'urgull que el mateix Riki ens expliqui com ha anat aquest rooooot buk i quina mena de equips tenien com a contraris.

Escoleta: diguens Riki, com ha sigut la cursa i felicitats per a tots tres per la gran victoria :

Riki : Gracies. Be, com sempre només començar je ens hem equivocat , però ho hem resolt rapidament , anavem direcció Begur per Esclanyà
despres d'una estona de pedalar, pujem en direcció al mirador de Begur , alla ens donem conpte que l'equip nº 10 es ha retallat un minut o dos. En Manel ha dit huy, em sembla que haurem d'apretar i comença la baixada cde pdres, desde el mirador al final de la baixada. En Manel, veu que la valvula li perd aire i l'hi deixo la manxa per que vagi inflant, com que ens segueixen de prop, decideix no posar camara i anar inflant, fent series. Els trams llargs arrivem a uns planers, on en Manel es posar a tirar com un boig i en marc i jo a roda a mes de 40 km. No parem d'apretar, despres de molts corriols i pujar i baixar trencacames sense baixar el ritme i en Manel sense parar, al final, ni a inflar la roda, que anava ja tocant llanda per els carrers de palafrugell. Arribem a meta. a les 11:57...58 amb un temps de 2:47 es el temps que ens han dit, pulveritzant totes les marques que ells havien fet sabent el circuit.
Despres, parlant amb els segons, de quant ens han vist, fins passat el següent avituallament, ja els treiem 20 minuts i al final de tot, a l'arribada, mes de 30 minuts, tot i que s'havien saltat un tram del circuit que no estava amb balisa, per tant no els han penalitzat. Be ja veurem el temps quan surti la classificació .

Escoleta: moltes gracies riki per tot i tornem a dir desde l'escoleta felicitats i a matxacar en el proxim roooooooooot buk, que collons.
Adjuntem unes boniques afotos, del podi ,d'un record que la bici d'en riki ha volgut recollir dels boscos d' aquelles contrades, una foto del llibre complicat de llegir i la portada.
També dir que ha participat un altre equip de l'escoleta ,que tambeeee tenim afotillo de un dels seus components que no es ni mes ni menys; que el nostre estimat : Albert ( en molsa ) no sabem el seu resultat, encara, si sabem que anava amb el seu cunyat , pero segur que s'ho va passar de conya, sapiguent com es ell.
AU FINS LA PROXIMA

13 comentaris:

Nava ha dit...

Haber cuando cojones hacemos nosotros uno aunque sea para llegar los ultimos, y nos reimos un rato, no??
Felicitats als campions !!!!!!

Nava ha dit...

Por cierto en la foto del "molsa" que hacia participaba??? o estaba mirando de "afanar" las naranjas, que tio!!!

Anònim ha dit...

certament, per la cara que posa sembla que estigui pensant: a veureeeeeeeeee quantes men cabran en el bultu ? si es que el tiu es feliiiiiiç

Anònim ha dit...

PEDAZO DE PAPELLONES CUAN NO EL PESEBRE ES LA ESKENA O SINO LA PANCHOLINA
NENEZAS

Anònim ha dit...

El agente esta entrenando todo el dia
APARTARSE TODO EL MUNDO

Anònim ha dit...

aquest raton colorat es una miajilla fulluneru. tot aixo et passara factura . tu ves fent

Anònim ha dit...

ara si que "hi ha" ambient, ja o deia jo visca el pa, visca el vi, visca l´escoleta del bititi, guerraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
a hierrrooooooooooooo!!!!!!!

Anònim ha dit...

Todas las mariposas muchos a las teclas pero poco a los pedales

Nenazas

Anònim ha dit...

Sus palabras deberá tragarse el día que nos enfrentemos cara a cara, por que ese día dejaré mi montura a parte y estrellaré mi manguera contra su boca y no la sacaré hasta que vea como mi requeson sale por todos los orificios que le atribuyeron el día de su parto. Hagase así mi voluntad y la suya.

Anònim ha dit...

Joder.....................

Anònim ha dit...

i m'estic instalant un cazarratones a la bike............la ostia

Unknown ha dit...

El raton colorao es ahora el raton acojonao pido disculpas akien se sienta identificao...............
jajajajajajajajajajajajajajajajaja

Marc ha dit...

A los pedales espartanos !!!!! Sense por !!!! Desperta ferro !!!