dimarts, 20 de març del 2012

Presentació Oficial C.E. Escoleta Btt

Aquest passat 11 de març, es presentava oficialment el Club Escoleta Btt, aprofitant un diumenge climatològicament parlant perfecte, ens varem reunir pràcticament la totalitat de membres del equip de les diferents categories del club. Edemes uns invitats de luxe com en Xavi Conchillo i en Jordi Mont, i com no el fotògraf de la Escoleta, David Bañeras.
A les 9:00 del matí, ens trobàvem a les portes del Tipi Park, lloc de trobada, on tothom que no va voler arribar-se amb la bicicleta, ho feia amb el seu vehicle, ja que la "torne" es faria acabant aquí mateix.
Feia molt de temps que l'Escoleta tenia ganes de poder reunir el màxim de integrants escoleteros possibles, i realment, la gent va complir de bon tros. Llastima de alguna que altre baixa, com per exemple en Roger i en Marc, que no varen poder assistir al acte per coses que no venen al cas, i be, alguna mes que no en be al cap ara mateix. Es difícil, poder reunir tothom amb un dia, però no passa res per que encara que no hi fossin de ben segur que varen tenir la seva estoneta amb nosaltres, ja que es va parlar i comentar la jugada.
Be, des de el Tipi cap a la església de Castell d'Aro, per el que no ho sàpiga, el club va néixer aquí i a més la seva adreça resideix en aquesta localitat. Quin gust va donar passar pel carril un escamot format per integrants exclusius de l'escoleta, a mi em queia la bava. Al arribar a l'església, en David ja ens estava esperant amb el "trípode" preparat, el de la màquina fotogràfica es clar, captant la arribada del grup. Entre els membres del equip, uns amics i algun familiar, dels nostres companys Remus, també varen fer apte de presencia per acompanyar després a la sortida de germanor. Es te que dir que no varen haver gaires presentacions, no crec que fessin falta, amb la sortida mes o menys ja ens varem conèixer tots plegats, però ... jo tinc que recordar una mica els noms dels pressents cosa que no m'agrada gaire, ja que no es el meu estil, però aquesta vegada be mereix un punt i apart a la meva tradició.

Com a components del equip de Btt federats :

Daniel Navarro
Francesc Xavier González
Xavier Comas
Albert Riera
Jordi Remus
Narcís Remus
Àngel Pajares
Jordi Paradeda
Antoni Navarro
Roger Fernàndez

Equip de Carretera federats :

Jaume Cebrià
Lluís González
Lluís Paradeda (no foto)

Com a components de la secció de corredors de muntanya (encarà per establir, però treballant amb la secció):

Jordi Ramot
Àngel Pajares
Manel Cassanovas
Marc García (no foto)
Pere Serrat

Component del equip de fans de l'escoleta i invitat de honor :

Aris Vidal

Sobre el resum de la sortida, ja tinc gent que treballa per l'escoleta i m'estalvien feina, je, je, fora bromes, al blog del company Xavi C. trobareu una amplia informació del recorregut, es un gran especialista en descriure el terreny, je, je, RESUM, també al blog del nostre company Xevi Comas trobareu la seva versió de la trobada, te detalls dignes de un nou escoletero ... RESUM.

Be, fins aquí una jornada festiva, molt i molt lucrativa, m'ha agradaria poder fer una mica de resum sobre la sortida a mi també, però em quedo amb el millor que va ser poder pedalar al costat vostre, com sempre, un plaer companys.

Pd.- He posat totes les fotos al LOCAL SOCIAL ESCOLETA BTT (esta en construcció) per que d'aquesta manera podeu triar la que vulgueu agafar, he de dir que la d'en Molseta es la mes agafada de totes, ... umm ... per que serà.

M'oblidava, per en Jordi Mont, que tinguis tota la sort del "mont" (que cosas), de part de tota l'escoleta, amb aquest nou repte que tens marcat, ànims !!

A10 !!