dilluns, 12 de març del 2012

ANANT ESCALFANT MOTORS



El dissabte , en espera de la presentacio dels integrants de l'Escoleta el Diumenge, en Nava i jo varem fer la sortida del cap de setmana i aixi no deixem de escalfar motors per futures sortides llargues i esta a punt, que estem mes baixos que Holanda a Europa. El Senyor Nava va preparar la sortideta , per dir un nom, i ens varem anar a visitar Els Metges, per anar agafant vistes de la Bisbal encarant la Marxa del Daro que ja la tenim aqui, passant per el Puig dels lladres, panedes, el dric, tot el Roquetal senser fins a dalt i cap Puig d'Arques i Metges, es veu que era el traçat mes recte, ja veus. Afotillos de torn , ens mengem el platan de torn, cadescu el seu mmmmmmmmmmm, estiraments pertinents i sant tornem-hi de tornada cap a casa , pero no sense passar per font Josepa i anar a buscar la pujadeta dels collons que ens va ensenyar el seu dia el senyor Mont a l'alçada de el final del cami i cap a dalt que hi falta gent, diposit i avall que far baixada per els corriols guapus guapos de el Pollastre d'aquest any , a l'alçada de Sant Miquel , i a fer tots els corriols guapus fins a font Picant. Guapa , molt guapa la sortida i esperar a l'endamar, que esperaba ser un dia molt maco i certament , va sortir rodo . Poso una afotillu del dia presentacio , xoriçada al Senyor Xavi Conchillo i en espera del resum i fotos del dia , que farem proximament. Salut companys. Aquesta setmana tambe sortirem dissabte , per questions familiars d'alguns integrants, pero ja sabem que sera canyera . Siau
( per cert , ara no tinc ganes de rectificar i posar accents a per tot , tinc anar a sopar , hi ha gana .... )

6 comentaris:

Nava ha dit...

Tinc preparada una per el pròxim dissabte que tindràs que demanar proteïna per recuperar el musclos de com et quedaran, je, je, ja la tinc al cap i ho passarem teta, per cert portat una mica de menjar aigua ja en trobarem pel camí. Per cert, el dia de ahir, va ser descomunal de guapo, retrobant a tota la gent, vaig sortir molt tocat del cor, sigui dit per que venia tocat del dissabte, però també per veure a gent que feia temps que no rodàvem junts.

Xevi COMAS ha dit...

Companys...

Bona rutilla pre-presentació del Club. Es veu que l'endemà seria una sortida "dominguera" i per això us vau fotre aquest "tute"!!!

Poseu lloc i hora pel Dissabte!!! que igual algú s'hi afegeix.

Salut!!!

Marc ha dit...

Ei gent!
Sembla que el genoll comença a millorar i tot i que des del setembre que quasi no he tocat la bici (crec que inclús se m'està rovellat la btt de carbono), tinc unes ganes de venir a fer merder que no me les aguanto.

Esteu totes precioses en malles.

Salut!

Nava ha dit...

Xevi, no et preocupis que de ven segur que tenim una preparada per dissabte, intentaré possarla aquí al blog, a veure si pots venir.

Marc, no et pots imaginar el que et varem trobar a faltar nano, una llastima, esperem que estiguis be, que de ben segur que ho estàs, aviat amb l'escoleta, papi.

Xavi ha dit...

Aldric Nava, Aldric!
Marc tiu, fins i tot hi era jo que no sóc del Club. Has de venir a les sortides domingueres i deixar de córrer que t'espatllaràs

Nava ha dit...

Xavi, no entenc que vols dir amb Aldric, però tingues segur que dissabte passarem per allà, la cosa va pa que sea larga, ya te digo. Calculo aprox. unas 3:30 pedalejant segures, el reste de propina ja saps.