dilluns, 13 de febrer del 2012

Hola y Adeu !!

Hola companys del mon de la bicicleta i del que no es la bicicleta, aquest any la cosa pinta molt i molt be, ah ! per cert, soc en Nava; "por si no sabía notao". I dic molt be, per que hi tenim alguns canvis previstos al llarg del any i edemes algunes que altres sorpreses personals, com pot ser que en Pipo es canvia la bici, ah!! que no es noticia, be, intentaré trobar alguna noticia mes important, tinc una que possiblement faci mes gracia, a lo millor, i dic a lo millor, en farem fer uns maillots nous, amb un altre estil que marqui la moda del moment, però ja veurem el que fem, poder faré una votació, no se, ja veurem, pot esta be no??. El que si es noticia es que els dos corredors, en aquest cas de a peu, de l'escoleta, en Ángel Pajares i en Manel Casanovas, que ahir em sembla que varen anar a correr a Llorà on es celebrava el Open Btt BMW i varen fer un paper mes que important tots dos, crec que sobre el 23 i el 25, que nos ta mal. Estic esperant a l'Àngel demà que tinc un sopar amb companyia de ell i uns quants amics mes, i a veure que m'explica per donar alguna que altre explicació sobre aquesta marxa. Si, com es pot veure a l'escoleta, som pocs però abastem tots el pals.

Per cert, el nostre amic Josef, a deixat el tema del blog, be, fácil de explicar, em tingut un parell de infortunats comentaris, com sempre de aquest individuo que es far dir "anonimo" que encarà que hi han molts de anonims aquest es ben clar qui es. Be, la qüestió es que no ha suportat la pressió dels comentaris i a tingut que veure's forçat a presentar la dimissió, degut a la pressió efectuada per els comentaris, que tot sigui dit que tampoc es que siguin uns comentaris molt i molt amplis, res que no es poguí fer amb un dit de la ma, però ... l'hi han afectat massa i be no estem per obligar a ningú a res, llàstima per que es bon nano, gracies Josef i uuuuuuhhhhhh!!!!!! anonim !! como me mola.

Una altre noticia i molt bona, es que en Jordi López retorna a començar amb els entrenaments, després de haver patit una greu lesió, que el va apartar de la competició, ara tenim la gran noticia de que comença a preparar-se per afrontar un objectiu clar amb aquesta temporada que comença, però aixo serà una altre historia, endavant i forces Jordi !!

Res mes fins una altre !!

2 comentaris:

jaume ha dit...

Hola Pipo,

com va tot? veig que heu tingut una mica de feineta, he rigut força.

Apa, cuida't i no entrenis gaire.
Records des de la Garrotxa.
Jaume

Xavi ha dit...

Ostres m'has preocupat que no parlessis d'en Jordi al principi quan parlaves dels corredors de a peu de l'Escoleta.

Jordi a veure si et deixes veure en bici algun dia punyetero!