dissabte, 11 de febrer de 2012

Un cafè al migdia

Deu ni do el que pot donar un cafè al migdia, visiblement, no mes veiem un cafè, però tot allò que comporta, quan et trobes fent-ho amb Pipo i Nava, traspassàs allò que diem, una altre dimensió. Casualitats de la vida, els he trobat a un bar de Castell d'Aro, on es disposaven a fer això que ells diuen, "reunió de l'escoleta setmanal", bé, jo encarà no m'assabento molt de tot això però vaig agafant una mica de aquí i una mica d'allà i segons diuen ells, em vaig sortint prou bé.
Puc parlar una mica des de la meva innocència sobre aquest personatges, però ràpidament te dons conta, de la afinitat que tenen entre ells dos, no ha passat ni un minut, que han començat a parlar de coses inversemblants, que no he captat fins que no m'ho han explicat una mica; això si, com reien de coses que poder jo, no li dono gaire importància, el cas es que ells si, i so passen d'allò més be. Una de les coses que s'explicaven, era referent a les trucades de telefon que te fan entre setmana, sigui al mòbil o fixe, aquesta gent que es preocupa tant i tant de crivellar-te han una pila de ofertes, sempre mes bones que les que tens, i es clar, mai te venen be, i es fan super pesats fins que al final no tens mes remei que ... ho intentar dir-li de la millor manera possible que no te interessa o bé, engegar-los no se ha on, però no et queda mes remei, alguns son molt i molt pesats. Em rigut molt, sobre tot amb les diferents anècdotes que han repartit els dos individus. Dos estils molt diferenciats. Per una part en Pipo, que te un estil mes conservador i opta per dir-li a la operador/a, una cosa semblant aquesta :
Pipo.- Escolti, no se si m'ha entès be ... li he dit que no m'interessa !!
Operador/a .- yo ya le entiendo pero la oferta es irresistible
Pipo.- amb veu mes agressiva ... A VEURE COM COLLONS U TINC QUE DIR, NO VULL AQUESTA GRAN OFERTA NI CAP ALTRE, PER QUE AL FINAL TINDRÉ QUE PENJAR EMPRENYAT COM UNA MULA, I AIXO NO ES EL QUE VOL VERITATTTTTT !!
Operador/a.- no, no por favor no se moleste
Pipo .-Be, ja esta tot dit, Bon dia ...
Lògicament això es un clàssic del que arriben a picar, fins que no pots mes i tens que recórrer a tenir que alçar la veu mes del compta, quina pena.
El altre estil es en d'en Nava, una mica mes tradicional ...
Nava .- Por favor no me llame más, no me interesa, no tengo un duro que gastar y ahora no es el momento.
Operador/a.- Pero señor Navarro, esta usted seguro de dejar pasar esta gran oportunidad.
Nava.- (comenzando a perder un poco la compostura) señorita por favor, se lo digo, no me interesa, no tendré que explicarle mis penas, no me vuelva a llamar, en tal caso si me interesa ya le llamaré yo.
Operador/a.- Pero señor Navarro, déjeme que le explique las ventajas que tendrá si usted se hace con el producto y ....
En aquest moment trencant amb tot els esquemes de la educació ... en Nava li deixa aquestes paraules tot acabant penjant el telefon de forma agressiva ...
Nava .- Joder, mire señorita se lo dire de esta manera ... xxx
Brutal, jejeje, be no es el mateix que ho expliqui jo aquí, però ens ho em passat molt be tot prenent un cafè meravellós, je, je, be tot no ha sigut parlar de els telefonistes plastes, també s'ha parlat de coses referents al club, aquestes prefereixo no dir res encarà, fins que no em donin per mis, je, je.
Deu ni do que be que ho em passat, per cert, em estat parlant també de la sortida de demà, jo encarà no puc anar-hi ja que no tinc el nivell, però tot arribarà, el que es pressa no en tinc. Be, referent a demà, es veu que aquesta tarda miraran el temps, farà molta fred, per això el mes segur es que ho decidiran aquesta tarda, ja veurem.
Tinc permís per poder explicar aquestes histories, esperó no passar-men gaire.
En Nava, m'ha dit que deixi aquest missatge han en Google (Jordi López) després del meu escrit, be jo no entec res del que diu, ell m'ha dit que això son coses entre ells i que no mes un quants entenen el que diu i de que va ... umm esta ben boix, je, je, je ... us deixo, fins una altre.
Josef.

Antes de todo para leer el manuscrito pica aquí :

A Sir Google de Fornells de la Selva en envió a caballo en carta con sello lacrado desde el Castillo de Aro.

Noble y gentil Caballero de Fornells, desde hace ya algún tiempo no se de su paradero, y comienzo a tener noticias de que una tremenda herida le esta haciendo guardar reposo. Las malas lenguas hablan, de que fue forjada por largos días de entrenamiento persiguiendo doncellas por el castillo, yo se que no es así, ya que por culpa de esas palabras ya he mandado ddesollar unos cuantos bellacos. Gracias al Rey Paradeda, que me tiene al corriente de lo sucedido, me entere de que tiene una herida en la pierna, producida en una batalla, que por circunstancias duró demasiado, pero que lucho con valentía hasta la extenuación, pero no todo el resultado fue lo esperado, ya que al final de la batalla y tras su gran victoria, encontró una flecha atravesada en su pierna, que hasta ahora, hace que guarde reposo.
Desde mi Castillo, organizamos una fiesta (ya que la suya aún la espero), a la que asistió el Rey Paradeda de las lagunas de Santa Cristina, don Manel de Corriol, excelente explorador de nuevos caminos, Don Pere el Druida de la piedra de Mármol, Maese Albert de Molseta, gran Herbolario y forjador de las lagrimas de cristal, Sir Marc Maestro en las artes Ancestrales (ahora cambia pañales) y otros tantos caballeros brindaron por su gran gesta, y rendimos honores a la Piedra de Mármol, siendo el druida Pera el encargado de postrar sus ungüentos con la gran postura del armadillo, sobre nuestro Dios de Marmol; de esta manera rendir honores hacia su persona y desear que cicatricen las heridas lo antes posible.
Se que esta mal decir, ya que un hombre de mi posición y envergadura en la diplomacia de mi país, no debe mostrar ninguna muestra de afecto sobre el que una vez fue enemigo, pero en vistas de las últimas batallas a las que nos vimos unidos por un mismo propósito y misma bandera, no dejo atrás que fui acompañado en batalla por vuestra merced, y eso un soldado de la orden Escoletera, no lo olvida.
Espero y deseo que os recuperéis lo antes posible, ya que no guardo reposo en mi entrenamiento esperando que pronto cabalguéis a mi lado, como siempre, guardando las espaldas a nuestro Rey, ante tal espera, dios salve al Rey Escoletero.
Si es capaz de escuchar la canción entera, ya que tuve que emplear muchas monedas de oro en hacer fabricar un hechizo que hiciese llegar el manuscrito con música, ultima novedad en mi castillo y del Druida Pera, si es capaz de ir acabándola, estoy seguro de que se le izaran los pelos y se acordara de cuando cabalgamos juntos, un honor, hasta pronto.
Recuerdos a las doncellas de su castillo.

Sir Overlord Nava, Noble de Castillo de Aro.

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Així m'agrada Nava que tornis a les croades!

escoleta btt ha dit...

ahir,el mes curiós, es que em vaig trobar a en Jordi (Google) a casa del president, casualitats de la vida, varem tenir una connexió, ja que ara que es prepara per sortir de la lesió i tornar a ser el millor, com sempre, varem pensar els dos el mateix, que feia falta una mica de doctrina mediàtica, i e voila !! Cuidat Xavi !!