dissabte, 4 de febrer del 2012

Diari del Club

Salutacions a tothom.
En aquesta nova temporada que tenim per davant, 2012, el club esportiu ESCOLETA BTT, s'aixeca aquest any amb la mateixa il·lusió, com sempre, deixant enrere, moltes jornades ciclistes en companyia de molts amics. El 2011, a sigut un any per a gaudir, d'aquest el nostre esport preferit, sense dubte, un any amb moltes coses que explicar, però diguem-li un dia per una cosa i una altre per un altre, em deixat una mica abandonat el bloc, i ja se sap, precisament el temps es el que no perdona, i la veritat, a veure si posant una mica de aquest temps tan i tan valuós, posem una mica mes de historia, aquest bloc, que realment l'hi mereix.


Em dic Josef (no Josep), soc el nou "secretari" de informació del club, o sigui que portaré una mica la batuta d'aquest bloc, en vistes de que els nostres companys no tenen gaire temps per portar a terme la gestió, be, em deixen aquesta oportunitat per ser membre d'aquest club i aportar el meu granet de sorra.

Per començar, aquest any tenim com a novetat que tothom que pensi que te alguna cosa a dir, sigui del àmbit esportiu, ho d'una altre tema que sigui actual i envolti una mica el nostre mon, aquest el nostre bloc, esta obert per a qualsevol membre del nostre club que ho necessiti, aixo si sempre enviant un mail al nostre correu electrònic (escoletabtt@hotmail.com), i deixant el escrit o explicació que vol proposa, per sortir al nostre bloc com a noticia o esdeveniment al que hagi participat amb una cursa o marxa, alguna sortida per algun indret desconegut o conegut es igual, qualsevol historia que tingues ganes de explicar als nostres lectors i seguidors del bloc, d'aquesta manera ens veurem una mica identificats tots al nostre bloc. El que no podem pretendre es que tinguem gent a tot arreu fent de periodista i treballant per fer una portada tipus Sport o Marca. Si teniu alguna cosa a dir, no dubteu en posar-vos en contacte i de segur que alguna cosa en treure'm tots plegats. Ja se sap que fa mandra a vegades aquestes coses, però l'escoleta os brinda l'oportunitat de tenir un bloc que ja esta gestionant i edemes per poder compartir amb molta gent del nostre àmbit.


La següent cosa que m'han dit que exposi, es la llista dels nous integrants i socis de l'escoleta, aquest son el següents:

- Daniel Navarro (Cadet)
- Àngel Pajares (cicloturista Veterà)
- Xevi Comas (cicloturista Veterà)

Os donem la nostre benvinguda com a federats del nostre club.

La llista continua amb els ja veterans al club ...

Jordi Paradeda
Antoni Navarro
Roger Fernández
Francesc Xavier Fernández
Jordi Remus
Narcis Remus
Lluís Paradeda
Albert Riera
Jaume Cebria
Lluís González

Si, som 13, un gran número per a començar una altre temporada, per cert aixo no vol-dir que estem tancats a nous integrants, per descomptat si tens ganes de tenir una llicencia que apart de tenir el orgull de representar els nostre colors, je, je, tinguis la oportunitat de tenir un segur, que durant la teva practica de la bicicleta, et permeti estar cobert per un preu assequible durant tot l'any, ja saps, per això som "mes que un club", per que la gent normal pugui gaudir d'aquesta avantatge, i el nostre club, facilita els tramits, per que puguis gaudir del nostre esport amb seguretat.

Una altre cosa, aquest diumenge, tinc entès que per culpa d'aquesta onada de fred, es suspèn la sortida, esperant que el pròxim cap de setmana, tinguem un dia mes plagut per la bicicleta, o sigui que sortint els mes valents, i sort per que el temps no pinta gaire fi.

El bloc se esta restaurant, mica en mica, perdoneu les molèsties que podem ocasionar que de ven segur no son gaires, però amb els temps que corren, val mes prevenir.

Fins aquí la meva primera noticia,

Josef, secretari de informació del club i Webmaster, un plaer, Shalom !!

2 comentaris:

Daniel Navarro ha dit...

Teneis de estar contentos porque a llegado la estrella del futuro a la escoleta jajajaja

Pipo ha dit...

com a president del club mes emblematic i important de Castell d'Aro, provincia de Girona i part de Barcelona donc la benvinguda als nostres nous fitxatges , aixi com al nostre nou secretari , que segur ens mantindra el bloc en plan professional, i tambe a tots els escoleteros que porten la nostre roba , pero, que no es treuen la llicencia , perque ells el que volen es fer la sortida diumengere amb els nostres colors i punt, ¡¡ i esclar que si, que no estamos tant mal , collons !! Com sempre diem SALUT I PEDALS O A PEDALAR !!