dimecres, 5 d’octubre del 2011

Sortida, dissabte dia 1 de Octubre, coooollonss!!


Tranquil·lament varen sortir, aprop dels 40 i pico kilòmetres, els de la foto, amb ganes de passar un dissabte amb regust de bona feina, i crec que ho varem aconseguir.
Bona grupeta amb uns quants mega pro's, que varen fer que la tonalitat de la sortida, fes que mes d'un demanes el temps abans d'hora, però ... amb un parell, es va aguantar fins al final, molt divertit i amb bona companyia las cosas sempre es fan d'allò mes be, i de moment, els dissabtes estan ocupant la sortida de diumenge, d'aquesta manera, s'aprofita una mica mes el diumenge, al menys jo, que el altre diumenge vaig tasta l'aigua de la platja i si puc tornaré a fer-ho aquest també, vaig quedar impressionat de la temperatura de l'aigua i la tranquil·litat que te el Octubre per aquesta mena de passar el temps. Uns altres, també aprofitant el diumenge i ... continuant entrenant, que i farem, qüestió de diversió, cadascun es monta el dia con vol (maricons per aixo voleu sortir els diumenges noooooo!!).
Per cert, vaig trobar al senyor Jordi Lopez, a la platja, aquest va aprofitar el dematí, per anar a córrer uns quants kilòmetres, i després, fer una capbussada a l'aigua, el vaig trobar quasibe quan s'amagava darrera de un cotxe, per que es clar, el dissabte va patir de valent, i aixo que esta amb una forma que et cagas, algú ho avia de dir no??? menys mal que la seva dona, em va dir, que si, avia patit, i que al arribar a casa, ho anava diguen en veu alta. Que sàpigues que continuem esperant que perdis una mica mes el temps amb els teus amics del Baix Empordà, entesos?.
Res mes, esperant sortí aquest dissabte, també (ho sento Angel), ja posaré l'hora, A10.

Sistema d'aparcament al aire lliure, quan no trobes cap lloc per posar les bicicletes.

3 comentaris:

Xavi ha dit...

Ostres tu ereu tots els megapropro...sss!! Ostres ja li val a en Jordi, un dia que ve i jo no hi sóc. També hi havia en Sergi Boix? Caram tu. Bé ja tinc la bici arreglada, a veure si ens veièm dissabte doncs, tot i que a veure si recuperem els diumenges, perquè el dissabte a la tarda et xafa tot el cap de setmana. Podent sortir un parell de dies canyeros (els dos matins), ho reduïm a una tarda... Aiii, perdó que és veritat que alguns treballeu el dissabte jejejeje...

Pipo ha dit...

nomes una paraula ¡¡ MAMONAS !! i he sigut molt fi ....

Xavi ha dit...

Ohhhhhh... que groller!