dijous, 13 d’octubre de 2011

SORTIDA CAP SETMANA i resum de la sortida del dissapte.CAP DE SETMANA
Aquest dissabte, farem una sortida especial per nosaltres, pujarem a Girona, concretament , a Sarrià de Ter, per veure al nostre company de sortides en Xevi "barrufet" per nosaltres. Ens preparara una bona sortida corriolera per la zona de Sarria amunt, o sigui que qui tingui ganes de canya , que ja ens ha promès que serà canyera i s'hi vulgui apuntar, quedarem a la Opel de Santa cristina a les 2.30 de la tarda per marxar cap a Girona en cotxe i ser alla per sortir a les 3. Sortirem de Sarria des de la Cooperativa , per si algu vol anar directament. EEEEEEEE google ? Fins dissabte i Salut i a pedalar.
Pipo.
----------------------------------------------------------------------------------------------
SORTIDA DEL DISSABTE dia 8/10/11

Aquest dissabte varem fer el "recorregut", que mes o menys serà el de la Copa Gironina de Llagostera, al menys tot el principi fins arriba a la Font d'en Dalmau (que de seca no te res).
Fins arribar a la Font, es presenta una cursa, al nostre semblant, dura, per variar, tot el que es fa a ritme de cursa, encara que sigui planer, es fa dur. Però, tots els que anàvem a la sortida, varem coincidir en que, tal i com es desenvolupava els kilòmetres, la cosa prometia, i de segur que els participants, patirien de valent. Tot es va signar i rubricar, quant varem arribar a una de las parts del recorregut, varem baixar fins a la Font, on presumiblement començava la part dura del recorregut, i be, dura, dura ... no ens va sembla ... mes be ... durisimaaaaaaa!!!! deu ni do quin pojadot, aquest per a mi, es el mes dur de tots els voltants de Sant Feliu i Llagostera, i part del Baix Emporda, no mes dic, que si es puja tot fins a dalt de Sant Grau, neu demanant algunes estirilles per la esquena a la farmacia de guardia, per encarrec no sigui que s'acabin !! durisima la pujada, nens, jo ja baix tenir prou, o sigui que em decidit fer una altra cosa que no anar a patir una altre vagada. Be, ja ho veureu, el reste de la cursa, molt entretinguda, mes que res anirà be per acabar de trencar la esquena, nosaltres varem pujar fins a dalt i ens varem anar una altre vegada fins enrere, ja que no estava acabada del tot de marcar, ens varen explicar mes o menys com anava, i la veritat es que sembla que serà, mes que dura. Nosaltres, al final, varem fer unes cinc hores de btt, que nos ta mal, i cap a casa, molt divertit, per la companyia i les formes de prendré una sortida escoletera. Fins aviat.


La Font d'en Dalmau.

3 comentaris:

JOAN DURAN ha dit...

Bones companys escoleteros us haig de rectficar una cosa , la font de la foto NO es font bona, es LA FONT D´EN DALMAU, sort diumenge, jo no i sere.

Pipo ha dit...

gracies Joan per la rectificacio. Hi haura gent que jo se , que li interesserà aquesta informacio. Sort en la sortida de Descenders que tens diumenge.

Xavi ha dit...

Merci Joan, jo també ho rectificaré al meu bloc.