dimarts, 18 d’octubre del 2011

TORNEM A SARRIA

Mira per on dissabte varem anar a Girona, concretament a la part de Sarria, per que haviem quedat amb el nostre company Xevi " Barrufet" perque ens ensenyes els corriols de la cursa de Sarria , que ens varen dir que havia sigut a base de corriols com ens agrada a nosaltres i veritablement, era cert "ACOLLONANT" . Ens hi varem acostar en Xavi del C.C.Platja D'aro i en Nava i en Pipo de l'Escoleta i el nostre anfitrio. Ens varen sortir uns 45 km. amb un desnivell de uns 1300 , jo diria que Impressionant , pensant que no tenen pujades llargues , es un trencacames de collons , pero molt i molt divertit amb uns corriols acollonants. Ens ho varem passar molt i molt b, amb avituallaments i tot , que en Xevi va posar tacticament en dos llocs ,dues garrafes fresques i tot, diferents i al final a casa seva. Molt b per ell. Pero esclar , a mi em va agradar tant , que ahir li faig un truc i li dic : mira Xevi, que et sembla si dimarts puju a Sarria i fotem una altre sortida per la teva zona i esclar a n'en xevi li falta poc per ¡¡ ja podem anar-hi !! i avui cap alla per fer diferents corriols i repetir alguns altres, pero a l'inreves i algun de baixada molt guapo que em repetir. Total que amb l'historia de cap aqui i cap alla ens ha sortit 2 hores , uns 25km. ( que aqui no tenen pistes ni re ) i uns 700 mts desnivell. ¡¡ NOSTAMOSTANMALCOLLONS !! Val a dir que en Xevi esta en una forma de collons, per mi millor que aquest estiu. Queda pendent anar-hi amb la colla , aixo si preparats per patir , que si es vol potser bastant puta la cosa. Fins la proxima companys , que sera diumenge. Ja posarem la hora, proximament. Promet ser llarga. Salut i a pedelar.

2 comentaris:

Xevi COMAS ha dit...

Pipo,

per la meva part, m'ho vaig passar tant o millor que vosaltres. Podem repetir, canviant corriols i afegint-hi alguns dels d'avui i pot quedar una ruta... DE COLLONS!!! jejeje, per patir i gaudir alhora.
Per cert, va estar be això dels avituallaments... serà qüestió de tindre-ho en compte en d'altres sortides, de fet costa ben poc preparar un parell de garrafes fresques... i quedes de P*TA MARE!!!
La Sortida d'avui també ha estat un molt bon entreno, desprès de la cursa del Carrer nou, ahir tenia les cames cuites i avui se m'ha posat tot a lloc.

Fins Diumenge, Salut!!!

escoleta btt ha dit...

Mu bien y yo currando, maricas !!!
Be que hi farem, els assalariats, per sort, desfruitem del nostre ofici, mentre tant els pro's entrenen, no hi ha dretttttt !!!
Lo dicho, es te que tornar per gaudir dels corriols i desnivells que te la teva zona, Xevi, pròxima vegada, això si ja cal que no plogui. Una abraçada (sin mariconadas, eh!!).