dijous, 28 de gener del 2010

Ànims Xavi !! t´esperem !!


Ja fa mes d'un any que el nostre company Xavi Conchillo es va fotre una patacada en bici, de la que va treure el premi de clavícula a prendre pel dellonsis. Ara, com ell diu, li a arribat l'hora de treure aquella mena de cargols que desitjant estar tota la vida a prop de tu, però els tenim que treure ja que l'os ja esta soldat, pos eso, ara li tenen que treure i tindrà que estar sense tocar gaire la bici, a veure, si pots tocar a la dona no pasa res, per que normalment costa de tocar, ara ... que no puguis toca la bici si que toca els collons, des de l´escoleta tots els teus companys esperem que te vagi molt be i sobre tot que tinguis paciència, dintre molt poc ja podràs agafar la flaca, la de muntanyà encara falta. Que te vagi molt be, i una abraçada de tots els integrants de l´escoleta. Ànims Xavi !!

5 comentaris:

Xavi ha dit...

Anims Xavi,ens veiem aviat.

Xavi.

Marc ha dit...

Ànims tiu que ja sé el que és i en pocs dies estaras a punt! La resta farem els possibles perquè quan tornis no ens atrapis.

Demana que t'ensenyin la ferralla!

radial-man ha dit...

vinga que en 4 dies això està curat...........

Pipo ha dit...

tu tranki, que com tu dius, estem de pretemporada i a fotre-li canya al platillo pretemporero per retornar, que evidenment aprofitarem per humiliar-te mentre no estiguis en forma, FALTARIA PLUS !!! fins dema campio .

Xavi ha dit...

Gràcies pel suport!! Aviat tornarem a pedalar plegats!