dijous, 14 de gener del 2010

Sortida per Diumenge, "vete preparando".

Be, el diumenge 17, tenim preparat una sortida de las que agraden als escoleteros mes pro´s, sortida de 4 a 5 hores de durada, o sigui que no val estar tota la estona preguntant quan falta per arribar o a quina hora arribarem, vale?? !!, la sortida es farà des de la gasolinera de Santa Cristina d´Aro a les 9:00 Am, en punt, qui no hi sigui, adéu, ja sabem com las gastant alguns. Si la sortida va com te que anar, a les dues estarem a casa, tot depèn de les mariquilles que vinguin, si una pixada, si una parada per mirar las pastilles de fre, a mi se ma caigut el bidó, ja se sap.
A mes, a mes, acabarem de concretar els equips per al raider del próxim diumenge que ens tenen preparats els Collonuts X-raid, ok? pos eso, fins Diumenge a tots els valents, els mariquilles que es quedin a donar volts per la zona. A10.

4 comentaris:

Xavi ha dit...

Buffff... calentón de 4 hores, noooooo!! Nava sempre estàs igual! Has sentit a parlar de la pretemporada?

Xavi ha dit...

Nois ho sento, no puc venir, ara demà entranment de qualitat de 80a 90 km, que vagi de PM, adiossss!

Angel ha dit...

Oye Nava de los.... yo vendré pero como soy un pedazo de mariquilla que te cags me tendré que ir antes tengo que llegar alas 13:30h. hazedle caso a Xavi hay que hacer pretemporada collons.

saluditos

Angel ha dit...

Ahhhhhh!!!!!! se me olvidaba quiero terreno plano y con uchos bachessssss que no le pondré el sillín a la bici ayyyyyyy