dissabte, 2 de gener del 2010

Sortida 1 del 2010.


A les 10:30 am varem iniciar el que seria el estreno del any, es clar, rodant una mica per les contrades del Baix Emporda, després d´una nit de molt de moviment, Pipo, Xavi i Nava, es varen trobar i varen fer una sortida molt maca, amb nous sectors per visitar, encara que faltaran netejar-los , trenta i tants kilòmetres, que per ser principis d´any venen molt be. A les fotografies veureu que varem estar a l´aldric, casa de colonias a prop de la carretera de Romanya, be, varem estar parlant amb l´encarregat sobre si es podia llogar, ens va dir que si, i varem decidir que es podria fer un dinar de germanor aquesta zona, de moment tot esta en l´aire, però segur dintre de poc tindrem noticies, el que esta clar es que el lloc es molt maco i te molt de lloc per fer el que ens vingui en gana.

Aquesta ultima foto, esta feta aixis per que en Pipo no es pensava que en Nava hagués engreixat aquest dias uns kilets, i es clar, no es va estar de res per aixecar noranta i pico de kilos de pes mort, tota una bestia.

A10.

4 comentaris:

ALGU ha dit...

Em sap greu haber fer la perla.... beeeè, no em sap greu que collons!!! però es que si estaba tan bè al llit.... que mira vaig fer el ronso tot el dia,en fi BON ANY NOU a tots el escoleteros i companys en general, moltttt guapa la OIZ Pipo, espero que no tingui tancament centralitzat eeeeehhhhh!!! tu ja m'entens!!!!!

Nava ha dit...

Mañana a las 9:30 en la gasolinera de Santa Cristina para el que le pueda interesar, salida montambikera de tres o cuatro horas, ala a dormirla!!!!!

Xavi ha dit...

Cullons Pipo, ja tens la bici!!! Molt guapa, bé ja la veurem demà, és clar que amb els components que tenies a la torpado, qualsevol quadre està de cine, jejeje... Apa dw!

Unknown ha dit...

Vaya mulas que gastais!!! que guapas!
FELIZ AÑO NUEVOO, me apuntaria a la salidita pero voy corto de recursos (empezar el año con vómitos es lo que tiene) Chau Escoleta!