dimarts, 23 de desembre del 2008

L´escoleta despedeix l´any amb la sortida del Ciri.

Petita introducció :

Ja en fa de temps que el nostre Pipo, a finals d'any, es va marcar com a costum, col·locar un Ciri a qualsevol lloc religiós cristià, amb tal de que aquest servis per complir les seves pretensions personals, lògicament, no soc el idoni, per explicar la anècdota, i m'ha agradaria, que ell, personalment, fos tan amable, de poder explicar, al personal la veritat de aquest esdeveniment. Fa un any, em vaig unir a la seva causa, per que crec, encara que no creguí gaire, que es un fet molt maco, per acabar el any, i si a demès tens la llet, de lo que demanes es compleix, pues de coña. Com ell te que complir, i a mi me agrada que ell compleixi, ara fa un any que em començat a posar el ciri junts, y creiem que es una forma molt maca de acomiadar un any d´escoleta tots plegats, amb una sortida multitudinària, on tota la gent de l´escoleta es podria unir amb el fet, no de posar el ciri, ja que qualsevol es lliura de fer lo que vol, si no, de agafar aquest dia, ja de per vida, com el dia del Ciri, que serveixi com comiat del any i d'aquesta manera fer una sortida per pesar-ho d'allò mes be, amb l'esport que ens agrada.
Lògicament, posar un ciri, un pot fer la vella del poble, s'arriba a l'església, i ale, "colocao", no, l´escoleta fa d'aquesta sortida, una gran sortida, plena de esforç i sacrifici, o sigui, aquesta, serà "guapa", "tipo semana santa me arrastro por el suelo", s'entén no?, dura però guapa.
Pipo i Nava, sortiran, a no ser que plogui, cosa que si de cas u faríem un altra dia, tenim pensat que sigui aquest Diumenge 28, ja que no queda gaire mes dies.
Posaríem un hora aproximadament sobre las 9:30/10 am. de sortida, el recorregut ja esta marcat, aquest any acaba a l'església de Castell d'Aro, on després de que cadascú faci lo que volguí, (posi Ciri o no el posi) ens anirem tots plegats al Casino (bar) a fotré un toc de comiat, amb tot els escoleteros presents (porteu calers) .
Ens agradaria que fiqueu alguna cosa als comentaris, "abstenganse graciosos", es important que ens digueu que us sembla aquesta proposta. Igualment, en un parell de dies, posarem el recorregut per el que li poguí interessar, ja sabeu que us podreu posar en contacte amb el Pipo o amb Nava. Gracies i bon nadal.



Pd.- Si vols posar el Ciri tindràs que portar-lo.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo vinc! Xavi.

Anònim ha dit...

Quedem al bar!

Anònim ha dit...

creients o no creients a mi me la sua!! US VULL A TOTS EL DIUMENGE EN NOM DE L'ESCOLETA , FALEEEEE ?

Nom? ha dit...

Ummmmm! Ja m'agrada,però?el diumenge,oh nomes puc com en grapes..Al bar!!!!!JE,JE.

Anònim ha dit...

bueeeno, tu faaaale grapes, tu ja pots venir directament al bar, au BON NADAL

Anònim ha dit...

el diumenge es dorm gamaruuuus!

a pike bikers ha dit...

A veure si passat festes podem quedar un dia tots plegats per fer una sortida...BON NADAL a tots.

Anònim ha dit...

tu anonim gamarus , que ni collons tens de posar el nom, si vols dormir o anar a vomitar el diumenge perque t'ha fotut fastic cardar amb la dona , fes el que volguis. Que els altres disfrutarem de un bonic dia de bici i recullirem florecillas per el bosquesillo. au a cagar

Nava ha dit...

no me cabréis a mi Pipo, ay que ver!!

sandreta ha dit...

Pipo i Nava, depenent del recorregut, jo m´hi apunto!

Anònim ha dit...

si,si, jo vindre a la sortida perque m'agrada molt i molt montar ciris!!AAH!! i plantar-los tambeeeee!!!!! visca el pa,visca el vi i visca el ciri i el deu qui el va paaariiiir!!!!!!A MUELTEEEEE!!!!!!!