dimarts, 2 de desembre del 2008

LA AFOTU SETMANA I UN RECORD PER UN COMPANY DE LLAGOSTERA


Aquesta setmana tenim una afotillu de un petit arbre bastant conegut a la comarca tant per el seu tamany com per que es un petit infant arbrero que de ben segur que es va plantar ara farà cosa de un parell d'anyets mes o menys. Per cert aquesta setmana no poden participar ni l'escoleta atl. ni el sabionduuuuuuuuuuu de torn ja que eren tots allà on es va fer la afotillu . Per cert el sabionduuu es el de l'esquerra de la afotillu ¡¡ pa que lo sepais !!
SABIONDUUUU : disese de Torrecollons amb una katy volteando els boscos de l'ardenya i gavarres fent el capullu amb la roda aixecada i ostianse que dona gust de veuru . Pag.2585 del DICCIONARIO DE LA REAL ACADEMIA DE LA LENGUA ESPAÑOLA
PISTA : epicentre gavarres.( si algú hi va i es far una afotillu amb el suro, la pot enviar a ESCOLETABTT@HOTMAIL.COM i la posarem en el mateix article )

També volem des de la nostra guebe donar ànims i força a l'OSCAR de Bicicletes Medina de Llagostera , perquè la setmana passada se li va cremar quasi tota la botiga nova de bicicletes que feia poc, des de aquest estiu, havia estrenat amb tota la ilusio del mon, com tothom ho faria . ANIMS i tranquil que tornaras a arrencar de ben segur, de part de tota l'ESCOLETA.


3 comentaris:

Nava ha dit...

a l´oscar de bicis medina llagostera, pues que sento molt aquesta historia, esperem que tot torni agafar el seu cami, com fins ara, questio de torna a traballar una estona mes, anim !!

Anònim ha dit...

anims oscar que a la vida tot es pot arreglar. sergi

Anònim ha dit...

vinga oscar que segur que tornes a tirar endavant......I al pere boig:la foto es perque veiem l'arbre o la teva bici NOVA...AYYYYYYYYYYYYY