dimecres, 13 d’agost del 2008

Sortida dissapte 9/08/08 Ja esta aquí, ja arriba L'Avi

Com sempre a casa de Pipo es va iniciar la sortida escoletera de dissabte, aquesta vegada Pipo, Mont, Xavier,Santi, Sergi y Nava, eren els escoleteros que iniciaren la marxa, però atenció que es aquello que resopla a lo lejos, dios mio!! Increïblement resurgint de la foscor el hombre de rojo, incomparable, tradicional, como el vino que no pasa, el nostre gran amic L´Avi, si senyor, per fi, i després de estar a cassa pensant com podria retorna al col·legi sense que els mestres li fotessin la bronca, es va presentar y desafiant las lleis de la gravetat li va ficar collons i es va venir amb nosaltres, collons si que ta costat !!! benvingut. Be. abans de sortir ens varem trobar tres amics de l´escoleta que habían sortit sols, en Pep (el massell), en Pere (el ferrer) y en Xavi Gimeno(Benten); be varem discutir alguns temes referents a en Penewoo, però encara estan per definir i poder necessitaria gaire per escriure i ara no es el moment, varem charrar, ens varem petonejar i cadascú cap al seu territori.

Iniciarem la sortida cap al carril amb un senyor Mont molt motivat sempre i ens enfilarem cap a dalt de la pujada de l´elou, tot el rato xarrant de diferents temes que engloben el nostre "mont", po zi, després de un calentament varem vaixar sota el pont que creua la nacional cap a vidreres y a tota merda cap el carril verd de llagostera, be em de dir que en Xavi (sense casc), ja no es diu axis, ara es en Xavi (amb queixes), si algú vol preguntar per que no mes tindrà que vindrà un dia que vingui ell i ja veureu. Tot agafant el carril verd, varem girar al cami dels cavalls on es la cassa del "senyor de la bassa grossa" pues be allà a la esquerra i cap a dalt a buscar ... com últimament ens te acostumats el gran mortirolo, es te que dir que tot els escoleteros pressents varem mostra una gran forma, sobre tot el nostre Santi (el mosso), que últimament fa las pujades amb el plat gros, tot un crack, l´avi per la seva part demostrà que te una gran vitalitat per l´edat que te, que no direm per respectar la seva identitat mes oculta. Una vegada enfilats cap el mortirolo 100 metros i a la dreta per un camí molt guapo que puja fins .... pos no ma cuerdo ... pero crec que aprop de Sant Grau, saps que passa que com sempre li poso noms als camins se me oblidant els verdaders, en fin asi soy yo, pos bueno, diríem que aprop de Sant Grau, per que es on varem començar a pujar, pero agafant un "blucle" que ens va retornar a la meitat del mortirolo, cosa que va fer molt de malt amb lt, per que si senyor aquesta pujada se les porta, be allà va passar de tot, en Sergi (Penewoo) es va anar amb el Senyor Mont de los anillos, deixant al darrera a tothom, es dir que el senyor Mont va veura d´aprop com se les gasta el putopenewoodeloscojones, per que esta en una grandisima forma ara. El restes de escoleteros i érem al darrera i es clar es va sentir de tot al veure la pujadeta, en Pipo i jo varem sortir dels crits, i ens en varem anar seguint el rastre dels dos que eren devant, cosa que ni varem flaira res però wueno, una vegada a dalt en xavi "queixes" i l´avi varem anar arribant i com no el nostre amic Santi que arribava sobrat amb el plat gros, gran pujada, molt divertida, i molt costosa de pujar, i una merda, pero wueno. Després cap a Sant Feliu, avans parant a la Font miraculosa de Santa Lourdes, que no sabeu on es, pues os veniu amb l´escoleta que us la ensenyarem !!, després cap a sant feliu per camí roma fins abaix per un merde de puestos que no sabria com explicar, lo que si que puc dir que el Mosso se va cardar un lleterot, jejeje, que va doblegar el freno de la bici, y en Penewoo fen el gili....s, o sigi fent un caballito achecant la roda es fa fotrà un lleterot que pa ke, en fin un final feliz.

Fins aquí una altre sortida escoletera, unes afotos i un vídeo per la gent maca que ens visita.

En Pipo avans de veure caure a nen penewoo

En pipo després de veure la caiguda

Sant Feliu de Guixols


Video desde el mateix puesto que la foto de Sant Feliu de Guixols.


Foto de l´Avi, saludant a tots.


Els fans no varen voler perdre l´oportunitat i es varen fotografia, tot un campió.


Aquesta la va demanar l`Avi, també volia estar amb el últim campió de un pollastre local.


I com no en Pipo animat l´Avi a que fes una mica el mico per que sempre sortia igual a totes les fotos, deu ser pel "bigote" xddddd!!!

Fins aquí el reportatge, ara a l´Agost coste però aquí estem, visca l´escoleta!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca el pa....visca el vi.... i visca l'avi i el deu qui el va parirrrrrr!!!!!!!!