dimarts, 5 d’agost del 2008

Sortida Dissabte dia 2 de Agost imaginat quin fred que cardava !!

Com sempre dissabte es va passar llista y per sorpresa del mestre, varen assistir els següents alumnes ... Senyor Mont, Pipo (el amigo),Nava (me mola), Albert (NBA), Marc (Frikindance), Xavi (Sensecasc)y atenció !! Pere/a (el Druida), increïble però cert, ja esta recuperat i preparat per torna a fer uns dels seus escabajos tan espectaculars. Es dir, que Pere/a, esta baix de forma i des-de aquí diu que us prepareu, només necessita una setmana per possar-hi la carn al assador y començar a rebentar ma-illots, uy, uy, uy, per cert l'altre dia vaig veure el nostre amic Albert (en Molsa), que us dona records a tothom, diu que esta molt embullat amb la "boa" (se casa)i que un dia d'aquest intenta escapar-se per deleite del institut escoletero.
Al grano señores, sortida del dissabte, ca-lentament per anar a buscar al Pere/a, que es clar just quan passàvem llista, va trocar amb el cel·lular digen que sortia de casa seva i es clar varem arrancar nan cap a Sant Feliu per el Caixa Girona, una vegada trobat el Druida, es dirigim cap una mica de circuit, a dalt, a baix, a dalt, a baix, cosas de Pipo con la mestruación, y una vegada encarant Castell d´Aro (La Comarca), ens varem fer el camí de la font de Ferro, cap a dalt i desprès cap a baix, mola, cap a Can Carreres y direcció Mongos pel Cal Padrí. Una vegada varem pujar la pujadeta direcció Sant Marc, cosa que a Pere/a y a mi ens resultar "molt" costosa, per que clar "la gent no entrena", paraula que comença a emplenar-mi el calçotets i que tothom que entrena la utilitza. Una vegada arribarem al començament de la pujada dels Monjos, en Mont va referir-se a fer la font de la castanyeda y en Pipo que sabia un camí "molt" ma-cu ens i va portar cosa que en Pere/a en cara se'n recorda.
Be, varem pujar y varem baixar fins que varem trobar lo que a partir d´ara es dirà "Can No", abans era la casa d´en Cèsar, després es va dir "Can per qui no passeu" però dissabte varem trobar un home que ens va dir que allò es deia " Can No ", por si no lo sabiaís, ve com que "No" ens va deixar passar varem creuar la riereta en comptes de pujar el Cèsar com uns homes, pero ja se sap que i a molt "gay" dintre de l´escoleta i ens varem (yo incluido) raja.
"gay" en el bon sentit de la paraula no sea se me cabree alguién eh??, pos pujada la riera i per carretera fins arriba al camí de la "llanxa" (barco de recreo de niño rico abandonado cerca de la subida de Romanya) com que alguns desgraciats es varen dedicar a destrossar-la, no varem poder parar a fer algunes afotillos, (encara que tinc que dir que la gent no tenia gaire ganes de fotos), be cap a baix i a encara la tan coneguda pujada de la Font de la castanyeda, be aquí va començar la gent a tirar i yo es clar me vaig quedar una mica mes retardat, per allò de agafa apunts per la web, en Pipo va encaminar un atac descomunal que tots me nos en Mont, en Pere/a y yo varem desistir en seguir, clar en Mont els va deixar avantatge per entrenar-se mes per que després de perdre de vista als companys em va passar traient-me totes les pegatines de la bici, per cert en Pere/a era darrera meu com a uns 200 metros, no per re simplement, per que es va parar a veure unes floretes molt maques que no tenia vistes ...... ejem, pos en Pipo va fer deleite a la gran forma que te, i es va aprofitar de la inexperiència d´en Alber Nba, y de que en Xavier sense Casc, no parava de queixar-se no sabem encara pas de que, però güeno, en Marc en va dir que es va parar a no se que d´una conferencia telefònica, en fin que en Pipo va fotré un "achazo" el qual va deixar a tots flipats, me nos a Mont que es clar una vegada m´havia passat a mi, li va donar temps de treu-li totes les pegatines també a ells, es dir que els nanos es varem portat fins a dalt de la pujada donat-to tot, estan en bona forma, al dos o tres minuts aproximadament, arribava el peso ploma de la colla i per darrera acompanyat de un Mont i un Pipo que es varem dignar a anar a buscar a un Pere/a que començava a veure avantpassats, bueno, una vegada tothom a dalt encarar el últim tram del recorregut com sempre presses per arribar a cassa no sigui que la donar no et posi el sopar aquesta nit. Fins a baix per el GR de Romanya fins a la baixada del Puig del Lladres, on ens varem divertir tots molt baixant, me nos en Xavi sense .. per que tenia problemes al culote, jijijijiji, pos bueno separació de bens, i uns cap a buscar a la dona y uns altres a acabar de fer quilometres, Nava, Pere/a, Mont i Pipo acabarem fent una ruteta per la part de Solius, sortint cap a 50 quilometrés i arribant de nit que es com mes m´agrada arribar el dissabte, jeje, en Pere/a es va portar com un autentic escoletero fins al final si señor, tampoco va se to malo par chava, i bueno fins aquí una sortideta mes de la escoleta. Petonets per tothom. Un vídeo y una foto, la gent estava molt sosa, com es nota que nomes pensant en entrena, en fin .............

video d´una altre casa de la Po, situada cap a Calonge.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Por la noche veo muertos!!!la mare qui us va parir,cabronssssss!!!!