dimarts, 25 de setembre del 2012

PREPARANT " ELS TRAKS DEL DIABLE "

Despres de que Diumenge la sortida amb aquells animals den JOrdi Google, el putu pro xavi conchi, el ja tornem a ser pro l'Edu, el masell d'en pep, el provocador de piques en Nava i menda lerenda, ens varem cardar un pallissa de collons per aquesta muntanyes de l'ardenya. Al cap de unes cuantes hores de petiments , amb Fill de Puta i Mortirolo inclos,En Nava i en Pep , varen decidir marxar per l'hora i un, es va deixar convencer per les altres tres besties de que teniem que seguir per anar entrenant per el cap de setmana que venia als Traks del Diable.


Vaaaaaaaaaaaale vinga continuem. Resumin : a partir de LLAGOSTERA el meu pulmo dret es va quedar a baix del Vietnam i l'esquerra a dalt, despres de baixar el corriol de la passera, si van quedar els collons i a la represa a la pujada els ronyons, quant ja em pensava que s'havia acabat el martiri i no en quedaven parts del cos, despres d'esperar-me, els molt cabrons , amb recoxineo, es va decidir que anavem a buscar aigua a font picant i per corriols i el GR, cap a Romanya que hi faltava gent i corriols del pollo fins a dalt i a baix a saco paco, tonto l'ultim ,aixo si , va estar genial el ritme.


Avui, con que he començat vacances, he decidit anar a estirar cames a ritme de Traks del diable, o sigui , de trankis, que es com m'han venut la moto i de pas he anat a provar unes pistes noves que no sabia a on petaven, per acabar per Sant Baldiri , Creu Barraques, cami Roma i final feliç ( sona be aixo eehh ? ) amb el corriol del Puto Pro conchi que es guapissim. A fet un dia fantastic, hi he aprofitat per fer unes afotillus del cami romà, la casa de les Olles , que molta gent no sap ni a on es i estan farts de passar-hi i del meu casc independentista total radikal ( el fantastic model, evidenment soc jo ).

 
Espero que el temps i el fisic ens respecti el cap de setmana a Torelló , ho volem fer en tres dies, serà canyero, però espero que molt maco. Hi anirem en XAVI CONCHILLO, L'EDU AYATS, EN MANEL CASANOVAS , EN JORDI RAMOT ( WIKILOC GOOGLE ), I EN PIPO. Bons companys de fatigues i pedalades. No han pogut venir altres companys, pero un altre any serà. Salut i pedals.

 
 

3 comentaris:

Xevi COMAS ha dit...

Pipo,

No us estereu passant una mica???
Veig molt d'entreno, darrerament... jejeje.

Espero que us vagi molt i molt be els tracks del diable. Jo encara arrossego seqüel·les de la darrera caiguda, i encara em fot mal l'hombro esq. em costa dormir, no puc sortir amb la bici i ni correr.

Ep, per cert... el modelet de casc està de puti mari!!!
JO EN VULL UN !!!

Salut!!!

Nava ha dit...

Nava de Castell.

Ya se que no tengo monedas para pagar el impuesto que vale el viaje, pero tranquilos, que yo seguire arando los campos, aquí en nuestra tierra. Bebed hasta la extenuación y entrenad fuerte, sobre todo el pelota del Rey, Sir Google, que cuando llegueís aquí habrá una nueva bestia para derrotar. Bueno que lo paseís bien todos ... menos uno. Je, je. Chao maricas.

Xavi ha dit...

Guaita'l ell com entrena, ets l'òstia Pipo, no necessites padrins jajaja... Espero que ens vagi molt bé a la Tracks del Diable, el que és segur és que riurem força, llàstima Nava que no puguis venir :-(( no serà el mateix. Compra una guardiola i fes racó per la pròxima que t'hi vull veure.