dijous, 18 d’agost del 2011

Sortida de Dissabte 13, sense descans !!




Quina sortida mes entretinguda la d'aquest dissabte, no mes mirant el perfil ens donem compte que la sortida va donar de si, durant tot el temps, això comptant que a les 4 de la tarda fotia una xafogor, ara si, que no hi aviam patit durant tot el estiu. Edemes tenint en compte que al perfil no surt ni velocitat ni pulsacions, ja us dic jo, que es varen mantenir molt altes durant bastants kilòmetres, els integrants de la sortida Marc, Xavi, Pipo, Manel i un servidor, ens varem posar les piles molt aviat, diria que cap al kilòmetre deu, al principi varem anar a fer un nou corriol que el senyor Manel se l'esta treballant d'allò amb un parell, ja que normalment i va a tallar branques als mig dies, que ja te moral el tio, però de segur, per el que varen veure, quedarà un corriol acollonat. Desprès de la visita al corriol, be, varem fer aprop de 55 kilòmetres amb unes quatre hores de pedaleig, i amb unes series a les pujades que treien el cor per la boca, si no que s'ho diguin a en Marc, je, je, je. Be, no tic gaire temps aquesta setmana de explicar amb pels i senyals el recorreguts i les anècdotes, la veritat que la sortida va ser realment molt maca i entretinguda, amb dosis de entrenament, al mes pur estil Mega Pro.
Aquest Diumenge, tornarem a sortir, d'aquí uns dies posaré l'hora, encara que tot indica que sortirem de la BP Santa Cristina a les 8 del mati.
Un salut a tothom, i aneu preparant las cames que arriba el pollastre !!


4 comentaris:

Pipo ha dit...

si senyor, va esser una molt bona sortida de nivell, com sempre, i sense desgracies mecaniques que anomenar. Ens ho varem passar de conya. Salut i a pedelar i si, ja es segur que sortirem DIUMENGE A LES 8 HORES DE LA BP DE SANTA CRISTINA.

Marc pelut gripat ha dit...

Portaré un cor de reserva per si reventa.

Vaig descobrir q tenia una llengua mooolt llarga. La vas veure Nava?

jaume ha dit...

Hola Marc i Pipo,
ja veig que no pareu de rodar. A veure si baixo un dia per la vostre terra i m'ensenyeu terreny.
Apa cuideu-vos i ens veiem l'11 de setembre.

Anònim ha dit...

al loro,ya pueden usar la pista de roca de malvet, que ayer la he limpiado,apa deu