diumenge, 3 de juliol del 2011

POOOORQUE ?


Mentre esperem el resum d'en Nava de la sortida Diumengere i que promet, posarem uns quants PERQUES ?, però sobre tot del primer PERQUE ?
- PERQUE DURANT LES SORTIDES PER CARRETERA D'ENTRENO , QUASI TOTS I DIC QUASI TOTS QUE NO TOTS, ELS PUT...,CAPULL..., MAMO...I EDUCATS CARRETEROS I TRIATLETES QUE TROBES DURANT LA RUTA, ENTRENANT, QUANTS ELS SALUDES, QUE CREC QUE ES EL QUE S'HA DE FER, QUANT TROBES COMPANYS DE ESPORT FENT EL QUE FAS TU EN AQUELL MOMENT,SEMBLE QUE ELS INSULTIS I PASSEN DE TU ? PERQUE ?
- PERQUE NINGU ENTRENA O FAR TEMPS QUE NO ENTRENA, DISESE DESDE "FA TRES SETMANES QUE NO AGAFO LA BICI O TRES MESOS, ES IGUAL, I RESULTA QUE ET FOT UNS PALS DE TRES COLLONS I ACABA SEMPRE AMB ELS DE DAVANT O FRESC COM UNA ROSA , I ET DEIXA ANAR , ¡¡POS NO ESTIC TANT MALAMENT !! ¡¡¡ TOCAM UNA COSA !!! PERQUE ?
- PERQUE EL WALLY DESDE SEMPRE VA VESTIT DEL GRANADA ? PERQUE ?
- PERQUE QUANT ARRIVES FET POLS A CASA TANT DE LA BICI COM DE LA FEINA, EL NANO SEMPRE VOL FER UNA PARTIT DE FUTBOL ? PERQUE ?
- PERQUE LA MOTO D'EN ROSSI TIRA MENYS QUE LA MEVA ORBEA ? PERQUE ?
- PERQUE NO SOC RIC ? PERQUE ?
- PERQUE A MAIA DE MONTCAL , QUE VAIG ACABAR 30 A LA LLARGA, NO ES VAREN QUEDAR A CASA ELS 29 PRIMERS , INCLOS EN MARC I L'ANGEL I JO HAGUES GUANYAT ? PERQUE ?
- PERQUE EN AQUEST MOMENTS QUE ESTIC ESCRIGUENT AIXO, EL MEU NEN , M'ESTA PREGUNTANT I EMPRENYANT PERQUE POSO DOS ESPAIS , QUE NO ES VERITAT, ENTRE LES PARAULES I NO EM DEIXA D'EMPRENYAR POSANT-ME LES MANS ALS ULLS ? NEEEEEEEEEEEEEEEEN. PERQUE ?

Son reflexions despres de dinar, tonteries les justes. SALUT I A PEDALAR, COMPANYS.

6 comentaris:

Nava ha dit...

Deixem que sigui el primer en contestar per que totes aquestes coses ...
Comença a ser un problema els productes que consumeixes, deuries de anar a una casa d'aquestes on amb uns quants mesos estas restablert, be, lo de que la gent no saluda, pos que te voy a contar, poden ser moltes i moltes coses, despistes, anava pensant en una o una altre cosa, en aquell moment m'ha vingut un atac de vergonya, etc, etc, el que estar clar, si fossis una tia ja t'asseguro jo que te saludarien pujats amb un peu al reposa culs de la bici i amb les dues mans fent com si s'acabes el mont. Company, aixo es axis, no hi ha remei, tenim que passar de tots aquest energúmens i punt i pilota. Aloja !!

Xavi ha dit...

Pipo, que no serveixi de precedent, però estic d'acord amb tot el que ha dit en Nava. Això de les salutacions precisament en parlo a la meva última crònica. El tema és que els que saludem no podem deixar de fer-ho perquè no saps mai si el que ve darrera és un ciclista com cal. Educació i respecte per sobre de tot. Ja m'agradaria saber si un dia que passi un d'aquests que no saluden li passa alguna cosa i et necessita et cridarà o passarà de tu, segur que després seran tot atenció.

Per cert Pipo... perquè POSES DOS ESPAIS???

Jordi Lopez Ramot ha dit...

jaja qué grande! lo de maia de montcal va ser una injusticia, els haurien d'haver descalificat per haver gosat acabar davant del pesiden

Angel ha dit...

Eeeeeeeeeeeeppp, qui es aquest tal Jordi Lopez que gosa dir que en descalifiquin a en Marc i a mi, algú sap d'on es i a qué es dedica aquest xicot, jajajajajajaj,

Salut

Pipo ha dit...

aquest senyor , era el senyor Google wikiloc per nosaltres, pero ara ja ha passat a dir-se wiki-Salomon. El putu jordi en la ultima prova de muntanya de "curses de muntanya a peu " celebrat per en Kilian Jornet i Salomon, va anar d'invitat a corre per Salomon i el Cabronas va quedar 4rt a la General ,que va guanyar en Kilian, de 45 km. Usease que de moment ,Angel, li tindrem un respecte, pero de durada de una setmana, despres ja ens tornarem a fotre amb ell, com sempre. Per cert en aquesta prova el nostre Manel va quedar 22 , pit i collons nano. Felicitats a tots dos , b, al putu google no, que no m'ha telefonat per comunicar el resultat i ho se per en Manel.

Marc cada dia + pelut ha dit...

Pipo si vas poder correr a Maià va ser PORQUE vaig venir a ensenyar-te com s'hi anava, o sigui q com a molt hauríes qdat 2n !!

Juas,juas quin gustasso llegir les cròniques des d'un xiringuito de la platja a Mallorca!

Porqué?? Por que yo lo valgo!

Pareu de posar doble espai que fa mal d'ulls