dissabte, 25 de juny del 2011

Cap a la Moncal Bike

Be, ja pràcticament tenim el equip que anirà a la Moncal Bike, per una part el pesos pesats del equip, en Nava, ah!! que només es un, em semblava que valia per dos, be ... en Pipo, l'Angel, en Marc FELICITATS !!!!, i estem a l'esperà de que un petit inconvenient de última hora, deixi al senyor Santi, decidí si ve o no ve, al final sabem que no vindrà, però ho posem per si de cas.
Cauen de la llista, el nostre Manel, per circumstancies que no venen al cas i el senyor Jordi Ramot, alias Puto Google, que últimament comença a desaparèixer com es costum quan arriba el estiu.
Per una altre part, quasi-be tenim confirmats la assistència dels gregaris del Bicis Esteve, el senyor Pep Rivas i Xavi Gimeno (como me pone), aquest vindran com sempre a lluitar a mort al cim de la btt encarà que sigui una marxa, axis m'agrada nois, lluitarem fins al final!!!!!
Deixant aquest dos apart, demà sortirem de Santa Cristina sobre les 7 am, des de casa del senyor Paradeda, alias Pipo.
Pd.- quan arriveu a casa d'en Pipo no feu soroll que la gent dorm. Vale ?? ok.

A divertir-se com sempre pedalant fins demà !!!!

1 comentari:

Marc no tant pelut ha dit...

Peassomatinaldebttquetecagas ens vam marcar!!!
Feia temps que no m'ho passava tant bé :)

Va ser una marxa moooolt protocolària: la veritat és que em sentia petit entre tant de pecident ! Escoleta, Nafent, Desfrenats, Pedal Maià, Serinyà ...

Salut a tots els escoleteros i d'altre gent amb qui vam compartir kms!