dissabte, 23 d’abril del 2011

Ja podeu demanar Roba de l'escoleta.

Això mateix, estem preparant una altre tongada de roba, axis que ja pots fer la teva comanda, trucant al numero de mòbil del senyor president "Pipo", 678.455.600.
Al costat dret del blog, veureu un quadradet on fica "Roba C.E. Escolta Btt" piqueu a sobre i os sortira la pagina d'en "Nava", on surten els preus de la roba, axis com tot el que es pot demanar.
Un plaer, fins aviat.

5 comentaris:

DavidPRIX ha dit...

Ep Bikers!! he estat Finisher en la cursa de totes les curses!! "camins de Guilleries 100kms +3850m,posició 38,temps final 10:15h més que Brutal!! ens veiem a Sant Hilari al 2013.Sempre pedalant

Pipo ha dit...

nano, en pit i collons, em quedo curt. ¡¡ AIXO ES LA OSTIA !!si senyor, ENHORABONA. Havia d'esser molt maco, pero dur de collons. Repeteixo, FELICITATS CAMPIO. Sempre pedelant.

Xuminu ha dit...

Pipo! Estaria bé que tinguessim un "nivell similar" i poder fer la Remences junts... segur que no hi ha forma més divertida de sumar kilometres.
A la Tramun no crec que vingui, ja que fa una marxa per mariques i m'han demanat la assistència per fer els honors... a més, a la primera baixada de la Tramun ja em deixarieu i acabaria anant sol! jejeje que baixeu com boixos!

Cuida't Pipo i records al "romano" Nava!

DavidPRIX ha dit...

Companys! una altre edició de la Tramun,al sac!! i aquesta una de les més dures,fang per tot arreu i molta aigua,jeje!!finalment Finisher. TRAMUN FOREVER.Salutacions Escoleteros!! :-p

Xuminu ha dit...

Gràcies Pipo!!! Com deia aquell, hay gente pa'too. He comprovat que ell es així... i amb l'edat que té no canviarà.
Gràcies per lo del aniversari tiu (tot i que sigui el 16 jejeje) i esperem veure'ns a Besalú!!!
Salut i força Pipo!