dimarts, 5 d’abril del 2011

1a Duatló Popular de Porqueres, per en Marc García.

El passat diumenge vaig fer la 1a Duatló Popular de Porqueres. Té collons tius, vaig a fer la meva 1a duatló al lloc a on vaig fer la meva última Copa Girona de btt fa 2 anys i per postres el paio de l'ambulància s'enrecordava de mi !
Es tractava d'una prova popular per equips de manera que una persona podia fer els tres trams, un equip de dos es dividia en corredor i ciclista i en un de tres cada persona feia un tram. Com sempre hi havia cares conegudes (etiquetades com a cracks) i força gent que va fer grups d'amics per anar-s'ho a passar bé.
L'organització un 10, em vaig sentir com a casa perquè l'organitzaven els meus nous amiguetes i em van animar tota l'estona :D. Són uns putus cracks!! Els hi va sortir tot rodó.

L'objectiu era anar a apendre com va el tema però com sempre a cargolar el gas al màxim. Tenia ben oblidat el tema córrer perquè estem a la Final Countdown del Remences i entre el genoll i altres coses, vaig penjar les bambes al gener i no me les he tornat a calçar fins fa 15 dies.
Total, em poso a 1a fila i ... sortida corrent a fondo, m'envaiex la sensació de "no tiro, no tiro". Què cony! Són ells que corren molt! No els puc ni seguir!! opto per una retirada a temps i veient com van les coses decideixo anar al meu ritme.

Passem a la bici: aquí si recupero posicions i és com si em xutés adrenalina a la vena. El circuit genial, assequible a tothom, poc tècnic i amb trams de corriol super guapos!!! però tot lo bó s'acaba i el meu autodiagnòstic m'avisa que s'ha de conservar una mica perquè encara queda una transició i el tram de córrer avui em costa molt.
Darrer tram de córrer: nitro! piffff.... turbo! piffff .... mmmmm ... missatge des de la sala de control: no queda res, ho farem com puguem, aguanta.

Conclusió, que supercontent i més pensant que he anat a fer els trams de córrer amb les sobres. No està malament un 22è de la categoria no? Ja sé que està trucada perquè els autèntics cracks estaven fent de control, algun Open Tactic o alguna altra cosa però motiva :)
A millorar: córrer, córrer, córrer, córrer, córrer, córrer, córrer i posar-me les piles a les transicions que semblava que dormia!
Salut people,
Marc

Us he deixat el mail que he rebut, per agafar la essència del nostre company, molt be Marc !!

3 comentaris:

Xavi ha dit...

Molt bé Marc, la qüestió és anar fent cosetes!!

Pipo ha dit...

putu crak, ara t'esperem el diumenge a la marxa del darò, que en google tambe beeeeeeee . Felicitats per la cursa i BEN AAAAAAAAAALT EL PABELLO ESCOLETERO !!!

Quim Pujiula ha dit...

Marc ets un monstre de l'esport, je je. Aquest Dissabte m'ho vaig passar de conya, fent ruta x carretera. S'haurà de repetir...Salut i endavant des de la Garrotxa.