diumenge, 21 de novembre del 2010

AGRAIMENTS

PIPO President de l'ESCOLETA BTT.

El dia que el CLUB CICLISTA GUIXOLS, per molts coneguts com els "AYATS", ens varen comentar d'ajudar a fer la cursa de la Copa Gironina, ja que nosaltres, degut a la bona amistat que tenim amb els seus integrants i molt bona amb el super president en Felisario ( per en Moradell en Feliciano jeje ), i amb en Eduard Ayats de Ayats Cicles, varem fer que els clubs fosim agermanats per fer coses conjuntes si eren necessaries. Ells, com a club tenen mes infraestructura que nosaltres, pero nosaltres tenim molta il.lusiò i ganes de passar-ho be cada cap de setmana amb les sortides i sempre teniem el cap poder organitzar quelcom, una bona cursa, i ara era el moment de poder posar en practica les nostres ideas de un bon recurregut de btt per tot el pur biker que li agradi pedalar i disfrutar de corriols i bones vistes. Total , que quant ens varem reunir i varem dicidir que l'escoleta s'encarregava del circuit,no ens va faltar temps per començar a dissenyar el que crec a estat una gran marxa de muntanya amb btt i si a mes era puntuable per el campionat de la COPA GIRONINA, més, per fer-ho perfecte o quasi perfecte ( ho hem intentat ). Per això des d'aquest blog i com a President d'aquest club no em queda mes que donar les gràcies a totes aquestes persones per tot :

Com no, al meu company i amic personal com es en Nava, que sense parlar ja se sap com pensa un o l'altre i al meu amic personal en Manel, que ens em deixat els ous i les mans en netejar corriols i fent-ne de nous, perquè fos el mes maco i atractiu possible el circuit, deixant dies d'entrenament durant un mes per anar a netejar o anar a marcar ( tambe dir que ens ho hem passat de conya, ens agrada molt el bosc ).

A tots els integrans de l'ESCOLETA que es varen comprometre a venir el dia abans de la cursa a fer muntatges varis i el dia de la cursa, que no va faltar cap de tots els que es varen comprometre, GRACIES A TOTS.

A tots els integrants de l'AYATS perque sempre hi ha i ha hagut molt bon rotllo amb els dos clubs i així es poden organitzar coses com aquesta. GRACIES FELISARIO I A TOTS.

A en Pere Muñoz Tecnic d'Esports de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guixols per tota la col.laboraciò i ajuda que ens a donat i aixi ha sigut molt mes fàcil, GRACIES.

Als motards que han fet un gran treball, tant ahir a la tarda com avui al mati i s'ha pogut portar a terme una gran cursa , ben dirigida al davant per ells.

A n'en Marc Maso del Club Ciclista Platja d'Aro, per venir de reforç amb la moto.

I a tota la gent que em pugui oblidar i que segur ens ha ajudat en tot.

Espero que us hagi agradat el recorregut, que amb tant de carinyo em fet i amb molt d'esforços de tothom, per part dels dos clubs, i que això fa que encara valoris molt més l'esforç que fan tots els clubs per fer les curses o marxes , com avui, que em parlat amb els de la Bisbal i ho comentavem.

Però, sobre tot, vull agrair al FILL DE PUTA/ES que ens ha/n amargat durant tota la setmana, sobre tot desde dijous, treguen i posant totes les cintes del circuit i creuaments delicats a altres zones perque els corredors passessin per altres llocs i evidenment perdres, en conseqüencia, un desmadre per l'organització i FRACAS total. No en va tenir prou, que despres de que ahir l'Albert, l'Angel i jo, tot i ploure, varem fer les guixades a terra i remarcar tot el que es va carregar aquest personatge/s, aquest mati, després de que les motos repassessin el circuit a les 7, els senyor/s, a darrere de les motos hi ha tornat. Sort que amb un esforç de pensar, com fer-ho, perque el cabron/s no se n'ensortis amb la seva, tot a sortit esplèndidament. Per això agraïments a aquest senyor/s, per fer que la cursa encara sigui mes exitosa i valorada per nosaltres.

Moltes gràcies a tots. L'ESCOLETA.

PD. pròximament afotillos.

14 comentaris:

jORDi BAUTiSTA ha dit...

felicitats per l'organització...!!!
perque ho pogueu organitzar cada any... i així jo poder venir cada any!!!
Salut!!

Nava ha dit...

Bueno, por mí parte, no le voy a dar más propaganda al individuo, he quedado contento con todo lo que ha envuelto a esta carrera y como bien dice Pipo, agradecer tanto a los que estamos en la organización como al voluntariado, como así a todos los corredores, pues nada más que gracias, y menos mal que todo a salido "bien". Un placer poder servir a todo lo que sea llevar a lo alto al btt. Chau,chau !!

Xavi ha dit...

Nens, el circuit increible i l'organització perfecte.

Una abraçada.
Xavi G.

JOAN DURAN ha dit...

Felicitats per el circuit, marcatxe,bon ambient,etc,etc ,A I SOBRE TOT PER HAVER DONAT PEL CUL AL INDIVIDUO-A que ens a volgut putejar a TOTS.Ens veiem a LLAGOSTERA.

Anònim ha dit...

Els matxacuques sabem perfectament de què parles Pipo. Muntar qualsevol cursa és una feinada!!
Enhorabona a tots vosaltres (escoleta i ayats)per la cursa d'avui! recorregut, marcatge, controladors, etc... Tot perfecte!
Espero que l'any que vé repetiu.

Joan Martí

Jordi Casellas ha dit...

Només vull dir una cosa: INCREIBLE!

Pipo ha dit...

moltes gracies nanos, aixi si que dona gust.

Les Mines d'Osor ha dit...

Els Makis de Sils, us felicitem pel circuit, divertit, ben marcat, net,... la currada ha valgut la pena i sobretot us entenem ja que a nosaltres cada prova que fem també hi ha algun cabró que ens treu les cintes o ens les canvia de lloc, però companys sempre hem de lluitar contra això, però han de pensar<que no podran aconseguir que seguim gaudint i disfrutant preparant diferentes proves.

Moltes felicitats
Martí
Makis Sils

DavidPRIX ha dit...

A tots moltes moltes FELICITATS,per aquesta exitosa cursa.Tot va acompanyar perque anes tot de conya,fins i tot el dia!Molt bon ambient,avitullaments i sobretot el circuit llarg,perfecte els curriols,i tot molt ben marcat..!!ENS VEIEM L´ANY PRÒXIM ((BTT a tope!!))

DAVID (modaxa) ha dit...

De part del club Tot Gas vull felicitar a tots els que heu participat en l'organització d'aquesta marxa, la veritat es que tots els comentaris que he escoltat a la finalització de la cursa eren positius i amb fà molta il.lusio que sigui així perquè molts dels que han fet un treball inmens perquè tot surti bé son amics i companys de btt.
Felicitats i fins l'any que ve

xsmaso ha dit...

http://picasaweb.google.com/xsmaso/IXCOPAGIRONINASANTFELIUDEGUIXOLS#

César C.A. ha dit...

Enhorabona per l'organització. L'any que ve espero participar o donar-vos un cop de mà.

Salutacions,
César

Pipo ha dit...

nomes ho has de dir cesar i tranki, que tenim algun progecte i anant b, es necessitara ajuda. Ens veiem i merci.

Marc ha dit...

Felicito als tres porquets que portava al cotxe (Pere Druïda, Roger i Molsa) perquè em van deixar les estores fetes una merda.

Amb gent així dona gust fer de control.

La propera vegada us deixo allà i que us reculli en cràpulacanviadordecintes.