dilluns, 25 d’octubre del 2010

Copa Gironina Sant Feliu de Guixols

Resten poques setmanes (21/11/2010) perquè es celebri la sèptima curse que pertanya a la Copa Gironina de Btt, tant per part del C.E. Ayats-Guixols com per part del C.E. Escoleta Btt, s'estan duent a terme tots els preparatius perquè aquesta marxa/curse sigui un èxit, per la nostra banda estem elaborant el que serà el recorregut, de moment tenim la gràfica de la qual "possiblement", tret que hagin problemes d'última hora, seria la marxa llarga d'uns 35 quilòmetres. Aquests estan centrats pràcticament en la serra de l'Ardenya, però enllaça amb parts de Sant Grau i Llagostera. La marxa esta plena d'encants, la combinació del Mar i la muntanya en molts dels seus trajectes la converteix en un excepcional paradís pel Btt. El circuit, conté trams tècnics dels quals estem segurs gaudireu, els corriols, formen gran part d'aquesta marxa i com podeu observar en la gràfica la primera part de la carrera es va pujant, però ... no és realment tan dur com sembla, es mes tècnic que dur, a partir de la meitat de la marxa, una baixada espectacular per gaudir una bona estona. Personalment, tant nosaltres com els que han donat el seu vistiplau, han quedat molt contents amb els resultats.
Seguim, netejant i seguim construint aquest circuit, per intentar que sigui un dia de Btt digne d'aquestes terres i tothom passi un dia d'allò mes guay. La marxa curta, esta també acabada, però ens falta la gràfica, que possiblement en breus dies puguem tenir-la.
També estem treballant per penjar en Wikilok les dues marxes, però de moment, treballem en això, ja que queden unes setmanes encara.
Des de l'escoleta us anirem mantenint informats de tots els avanços.

3 comentaris:

JOAN DURAN ha dit...

Hola escoleteros:aixi el circuit sera dels divertits,xq si no, no ving,bueno pude si que vindre igualment, a cambi aureu de venir a LLAGOSTERA per la cursa per parelles, que ja estem netejan corriols.

Anònim ha dit...

El circuit es molt divertit i guapo, ja ho veureu.

Nava ha dit...

Joan, compta amb nosaltres per les parelletes, a veure si en Pipo o jo no tenim cap historia menstrual i podem assistir d'una vegada, cuidat i ens veiem a Castell d'Aro.