divendres, 8 d’octubre de 2010

A L'ESPERA DEL RESUM


En espera del resum dels dos dies de Puigcerda, que esta preparant en Nava, ara que tambe començare a tenir una mica mes de temps i ja que tenia ganes de escriure quelcom, d'entrenaments fisics o nutricio, si algu te alguna proposicio o te algun dubte sobre algun d'aquest temes i voleu fer la proposta, mirare mentrestant de contestar si puc i axi podem tenir temes diferent i si no d'aqui poc, ja escriure sobre nutricio que ja ho tinc una mica a punt i far temps que em demanen que escrigui alguna cosa sobre aquest temes. Mirarem aquest hivern d'anar fent quelcom cada X temps. Au a disfrutar de l'Escoleta tant en blog com amb les nostres sortides que sempre son collonudes. Una SALUTACIO A TOTS ELS BLOGGUERS I BIKERS.

5 comentaris:

Nava ha dit...

bien, podrías comenzar con los principios de la alimentación, sobre todo para gente como yo grandes y hermosos, que se debe hacer para rebajar peso. Ya se que yo tengo una estructura osea potente pero ... podría ser un buen argumento de entrada. El cuerpo y el peso.

Pipo ha dit...

molt b Nava, dema ja en parlarem, pero sera aquest el tema de que parlarem a l'escrit i ho fare de una manera molt sezilla que es podra aplicar i servira per a tots i tots els esports i el mes important sense passar gens de gana. Au m'en vaig a sopar,que m'ha vingut gana i dema en feu gastar molts d' Hac c.

Marc ha dit...

M'interessaria una recepta per preparar una salsa al pebre. Tinc convidats a casa a sopar. Ah! i rapidito!

Pipo ha dit...

facilito facilito. Passo a anomenar ingredients : salsa, pebre, la cuina la teva dona. Manera de preparacio: ficas tots els ingredients esmentats amb la teva dona tancada a la cuina entre 1 i 2 hores , despres treura al fresc de la terrassa per que la cara d'emprenyada que cardara la teva dona es refresqui i estigui a temperatura ambient per quant arrivin els convidats i a servir amb un vol ben maco. Espero company i bon amic Marc haver ajudat a que quedis com un campio cuiner al davant dels teus amics. Rep una forta abraçada XEF ARGUIPIPO.

Anònim ha dit...

hola no conozco mucho a la escoleta,pero tu propuesta me interesa mucho,tengo muchas dudas sobre alimentacion y quisiera que me aconsejaras sobre como perder peso, concretamente en la zona del pene ya que me pesa un huevo,valga la redundancia,el tema es que tengo un respetuoso pene y no hay culotte que me lo sostenga y me han dicho que hay unos ejercicios que conbinados con una dieta hacen milagros, espero que me resuelvas este problemon,venga pues, hasta pronto.P.D. espero que no os riais de mi problema,porque vengo un dia y os doy pol culo y vosotros catareis,juzgareis la magnitud del problema.