dimecres, 7 d’abril del 2010

Hello !!

Amics com estem !! molt temps a transcorregut des de l'última entrada al blog, la inoportuna nevada, els talls de llum, la neteja als boscos i la renovació del blog, no ha deixat lloc més que al reportatge del senyor Jordi, que almenys a servit perquè li coneguem més o simplement ens fartem de veure-li la cara, jejeje, sens dubte, aquestes ultimes setmanes hem sortit en algunes ocasions, una vegada varem sortim en carretera i ens van sortir uns 118 km, aquell dia vam tornar ben fregits, després algunes sortides de muntanya, per a provar alguns dels llocs que s'havien netejat . Aquesta última setmana vam fer una bona sortida d'uns 80 quilòmetres a bon ritme i també començant a olorar a sofregit, els de la escoleta seguim sortint a la recerca de l'entrenament que ens faci estar almenys a l'altura de les sortides.

Els nens darrere d'un monticle de branques que cobria el corriol perquè no passéssim.

Uns més i altres menys però tot el món esta molt fort, l'hòstia, ens fiquem uns ritmes que acaba un mirant a la seva infància avera si en aquells temps ens ficàvem tals pallisses, jo crec que no, en fi us deixo una "afoto" de l'última sortida en les proximitats de fornells, que per cert algú s'ha estat entretenint a desbaratar els corriols tan macos que es van utilitzar per a la carrera del caixa o open tactic, aquest individu, sense ànims d'ofendre, va posar un munt de branques en els camins perquè no es pogués passar, nosaltres l'escoleta, no tenim problemes i els saltem tots això si, tal com es veu en la foto, amb la btt a coll, quina llastima.

El "model" Pipo posant en el transport de la btt per sobre de les branques.

Aviat noves fetes, de moment deixo aquesta, dintre de poc ens anem A Sant Hilari, però ... en carretera, uns 150 quilòmetres que segur que faran treure el millor dels nostres cossos, a aquesta llarga travessia, un plaer A10.

11 comentaris:

Txema ha dit...

Felicidades Escoleta! os ha quedado el blog de p.m.!!

Recuerdos!

Xavi ha dit...

jajajajjaa......jajajaaa tiu és molt bó l'exhibicionista de la dreta que diu que és de l'Escoleta jajajaj... cada vegada que el miro ric. Molt guapo el bloc!!! Ei a Sant Hilari aquest diumenge no?????

Jordi Gonzalez ha dit...

Boooones, bona la renovació del blog! Respecte a la sortida a St. Hilari quan la feu? Si es dissabte i m'hi voleu, m'hi apunto, a veure si us aguanto el ritme.. Apala, ens veiem!!!

Marc ha dit...

AL LORO!! Oju amb en Gonsaless que està com una moto!
Dissabte matí vaig amb els de Besalú a fer la curta del Remences.
Ja us explicaré.

Salut people.

Xavi ha dit...

No sé quan voldran anar a St.Hilari, però si al final s'hi avenen la gent de l'Escoleta, suposo que serà diumenge més que res perquè malauradament hi ha gent que treballa el dissabte. M'estic plantejant anar amb en Marc a fer la curta de Remences el dissabte, el problema serà quan els de l'Escoleta vulguin anar a St.Hilari el diumenge, que el dilluns a la tarda no serviré per res, perquè ja em conec els ritmes d'aquesta gent (ara que no ens senten, eh?? Nava i Pipo). Jordi si estàs fort no t'hi volem jajaja... que el dilluns al matí ja et vaig veure entrenar.

Jordi Gonzalez ha dit...

Que jo estic fort? Aixó no es veritat, que vaig sortint si, es el que toca quan falta un mes per l'Ironcat, però encara em falta per estar a un nivell acceptable... El dilluns va ser el dia que vaig coincidir amb en Marc, m'aprofito ara que encara puc anar amb ell, perque quan estigui bé no li veuré ni el pèl, jeje. Així si la sortida és diumenge no podré venir perque vaig a nedar els 1500 Màster de Mataró i després tornaré amb la bici per la costa. Salut, entrenu i ForçaiHonor!!

Pipo ha dit...

nois si no hi ha cap problem, serà el diumenge 18 d'abril, ho sento, però ni ha que treballem, per mantenir als que no treballen, fale? per cert, veig molta nena amb aixo de si el ritme,que si dilluns la feina, que estare fet pols etc etc , ja parlare amb en nava per trovar gent de nivell escoleta. Salutacions a tots i txema,gracies i a veure quant estas ja a tope per pujar un dia aqui a Amer tota la colla.

Xavi ha dit...

El cap de setmana del 17 i 18 d'abril jo sóc fora, és la llei de Murphy. Ja podria ser un altre dia punyeteros! Aquest diumenge què hi ha previst?

pipo ha dit...

tranquil xavi, de moment ho retardarem un setmana mes, usease, al 25 d'abril, per veure en Nava si esta millor, ahir s'ens va ostiar entrenant i estar una mica atrofiat, ja te una edat,esclar. Anirem informant.

Nava ha dit...

Nasss!! Pipo, por si no me acuerdo, el 25 es la Conca del daro, umm, tendremos que hablar de esto no??, lo hablamos pues. Un saludo.

Jordi Gonzalez ha dit...

Ja veig que a tots se'ns acumula la feina amb la primavera...jo el 25 tinc el Triatló B de Banyoles, però la veritat es que tinc moltes ganes de fer una sortideta llarga de carretera amb bon ambient, o sigui que a la que pugui m'apunto amb vosaltres!