dijous, 26 de novembre del 2009

Sortida per Diumenge 29, apunta´t !!


Després de la sortida de diumenge passat, que va ser un gran "despilfarro" de btt, brutal, em preparat per aquest diumenge una "sortideta" de aquestes que fan tremolar la cullereta de la sopa quan la apropa's a la boca, no sabem ben be els quilometres que en farem, però vinguen de l´escoleta ja se sap, segur que en seran molts, per això, us recomanem que emporteu aigua i menjar suficient per fer uns 80 quilometres aproximadament, je, je. L'horari de la sortida serà a les 9:00 en punt a la gasolinera de Santa Cristina, qui no hi sigui, A10, "pu lu tant" intentarem sortir aviat per vindre aviat, "que cosas nooooo !!!", agrairíem que confirmeu als comentaris si vindreu o no, si us plau, axis, ens fem una idea de lo que podria ser, mes que res per si tenim que portar algunes begudes o menjar de avituallament a lo llarg del recorregut. Una altre cosa, tampoc us espanteu ara, amb això, que sembla que serà bestial, i u serà.

12 comentaris:

Xavi ha dit...

Horari de tornarda aprox?

pipo ha dit...

tranquils, en nava i jo, com que sempre mirem pel b dels nostres nens escoleteros, el dissabte a la tarda ja anirem a posar avituallament liquid h2o per algunes zones del recorregut, perquè així no hi hagi cap cavaller escoletero que junt amb la seva muntura, no fugi amb l'excusa de que no tinc aigua i me'n vaig cap al meu castell a reposar les meves posaderes. Aixi queda dit i escrit !!. Fins diumenge, prometem que serà divertit. Direcció de l'escoleta.

merida al poder ha dit...

entre 1 i 2 xavi.

Unknown ha dit...

...ya me apuntaria, pero aun quedan secuelas de competición por ahí (orientación), pero las próximas que hagais me apuntaré a algunas! No corrais y reir mucho! Saludos

Angel ha dit...

Joder dons nos se sianar amb sembla que el diumenge tindré la regla, menopausia jo que sé ja estic acollonit amb el km que digue, que collons jo vinc ala a cascarla.

Saluditos
Angel.

Nava ha dit...

Bien niñas de momento los cupos nos sobran y solo veo a un valiente como Angel, que aún pensándoselo viene con un par, si seño, ala iros animando, que tendréis sopa para comer, ouuuuuu yeahhhhhh!!!!! Por cierto, YO SI VENGO !!!

Xavi ha dit...

Aquí un que s'apunta. I bones notícies, a en Xavi González ja li ha arribat el basculant i suposo que també s'apuntarà el diumenge!!!

Xavi ha dit...

Com a en Xavi Gimeno m'agradaria saber la previsió de l'hora de tornada? Algú que es mulli, Nava?

Angel ha dit...

Ostia se me olvidaba Nava tengo que estar a las 10:30h en casa pa darle de comer al pavo osea se que espavilando el domigo y no me hagas colas piernas largas

Nava ha dit...

no se, no se, pero a las alturas que estamos hay mucha niña suelta, haber señores, aprox a las una o las dos como mucho, dependiendo pues de la marcha que me quieran llevar y las paraditas para hacer pis, no creo que alargemos más el tema, igualmente espero que Piporrín conteste ya que el se encargara de todo, jejejeje !! yo solo me guardo la sorpresa FINALLLLLLLLLLLL !!!!!!
Pd.- como andaremos cerca, siempre os podeís ir antes, no ????

PIPO ataca de nou ha dit...

a veure SENYORS COLLONS de teta de mama !!! a quina hora tornarem ? tindre que trucar a la mama o al dona, si arrivo tard ? podre parar a fer pipi o popo si en tinc ganes ? i si em mareixo baixant trialeres, podre parar a fer una bona deixada de restes bocals ? totes i aquestes preguntes diumenge a la classe de P1 ( que es el que sembleu , de parbolaris ) es contestaran quant haguem arribat a casa i torno a dir COLLONS !!. A mi em semble que hi ha cangueli i no se si de les dones o de la sortida. Com ja hem dit, entre una i dues i amb el final que hi haurà, ja os dic jo que tindreu ganes d'arribar... jejejeje . Au a venir i a disfrutar que riurem moltttttttttt

Anònim ha dit...

Aixo està ple de monyassssssss....si es que al final haure de venir jo....ESPABILEU JA GALLINESSS..