dimarts, 17 de novembre del 2009

Sortida de Diumenge 15/11/2009

Mentre que els elits es trencaven les banyes a Mont-ras, l´escoleta anava rumb Ardenya y Gavarres. Avui teníem, en Nava que encarà que malat no va perdré la oportunitat de passar una molt bona estona amb nosaltres i a cardar una mica de por amb les rutes que te preparades per entrenar durant l'hivern. Aprofitarem per posar les dates de les pròximes reunions bttras de molttttttt nivell. El dia 22 de novembre anirem a Calonge a repetir la cursa de la Copa Gironina, el dia 20 de desembre tenim la cursa de parelletes a Llagostera, que esperem que us apunteu una pila de parelles que sabem que encara no heu sortit de l'armari. En Nava i en Pipo ja fa temps que varen sortir, amb el handicap de que varen sortir per el darrere no per la porta. Tencior !!! el dia 27 de desembre, la ja famosa sortida escoletera DEL CIRI, que com imaginem, sabeu que es tracta de fer una sortida de germanor, de nivell, com sempre, fins una ermita per concretar de una població determinada i a mes a mes portar un Ciri, que tindràs que comprar tu, lògicament, si vols es clar; entre d'altres que en farem a mes a mes durant aquest mesos de novembre i desembre.
Recordar al senyor Molsa que si vol enviar les fotos del diumenge, per favor, podrem per fi acabar la crònica de l´sortida de aquest mateix dia.
Al senyor Pere/a, que va caure el diumenge, per intentar fer l´escabajo i seguir el ritme dels de davant i no va poder, dir-hi que esperem que es millori i pugui estar el dia de la sortida de diumenge amb nosaltres. A tomar viento señores.
JOC DE LA SETMANA

QUI HI HA, A SOTA DEL BOLET ??

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!!!

El primer que ho endevini tindrà premi el diumenge a Calonge. A10.

6 comentaris:

radila-man ha dit...

ja ho sé.....lo PUTO MOLSA ..............

la gemana d´en Nava ha dit...

Jo crec que si mires a sota del bolet es veu com un personatge no?? no se, sembla que riu, pot ser??

espinete ha dit...

Lose lose
Devajo esta el tio con los cojones mas grandes que el toro de osborne
Keda dicho

Marc ha dit...

En Peter recargolat fent l'escarbat

Xavi ha dit...

Nova parella: Pep i Xavi.

Hasta lueg!

Nava ha dit...

Como me pone,ummmm!!