dijous, 16 de juliol del 2009

Pipo i Nava surten a prendre el Sol.

Po si, això es lo que varen fer el dimarts a la tarda una bona sortida en bici de carretera, en comptes d´anar-se a la platja dels collons, que a mes de quedar con dos nenes, encara farien el ridícul amb aquestes marques que deixa la bici, o millor dir, el Sol quan vas en bici. Els putos craks de l´escoleta varem fer uns 70 kilòmetres pujant Romanya, direcció Tossa i tornada cap a Sant Feliu. Això si, varem decidir de fer una paradeta al mirador per fer l´afotillo de torn, i collons quasi que ens costa tenir que pintar una altre vegada les bisis ja que en Pipo, corrent per que la foto l´enxampes a lloc, fa fotre una puntada brutal amb aquestes cames que te, menys mal que Nava va reaccionar amb rapidesa i amb un sol dit, va aguantar las dos bisis. Quina parella !!


En Nava, reflexiona, mentrestant en Pipo prepara la camera.

Una vagada preparada, a corre i ... pom, puntada brutal a las bisis.

Al final, "afotillo" de estiu, amb un fons precios.

A10.

4 comentaris:

Pipo ha dit...

i el que arribem a riure que eeeeeeeeeeee, que ? un dia collonut en bici, llàstima que es va acabar embrutint al trobar-nos al senyor Albert ( molsa ) i al senyor Pere ( druida ) , entrenant d'amagat per dir que no entrenen i demés.

radial-man ha dit...

el molsa i el druida sempre estan en aquesta carretera amagats i sempre els troba totom.....A CAMBIAR DE SITIO COÑO!!!!!!!!!!!!!!!

La veneno ha dit...

juas, juas, por fín aparece el puto amo radial-man jajaja, di que sí, que siempre dicen que estan echos polvo y no paran de entrenar, como los buenos claro, jajaja.

capita enciam ha dit...

quines piperadas!!!!!!!!!