dimarts, 25 de novembre del 2008

CONCURS I la pregunta de la setmana


B ja tornem a posar la afoto de la setmana i en aquesta com que varem veure que per ¡¡ALGUNS!! va ser molttt facil, dons el premi serà de un viatge amb tots els gastos pagats a Llagostera amb bici ( pròpia evidentment ) i amb tot el liquid que faci falta que es podrà requerregar a la font del carrilet, sense límits. Au perquè no digueu que l'escoleta repara en gastos i es racana amb els regals i no passi com la setmana passada que ens varem quedar sense Ferraris verds i cases a S'agaro ( no podem tenir tantes existències al magatzem, la direcció de l'escoleta demana disculpes ). Proximament mirarem de fer-ho mes guapo i cardarem pistes o cordenades amb gps perque hos divertiu mes , com va proposar el nostre amic de la guebe en Manolitoooo i a mes a mes els regals seran del mon de la bici, que dipositarem degudament amb un recipient alla on sigui perque es pogui trobar en bones condicions. Vinga la primera pista :
pertany a la zona de l'Ardenya baixa ( au sabiondu a-e )

Tambe encetem nova secció a la guebe de l'escoleta i tindrem cada setmana una pregunta, LA PREGUNTA PUNYETERA DELS GÜEBINS , perquè podeu posar el que os passi per aquest cervellet que normalment i porteu un casc d'adornament:

¿ PERQUE L'ESPINETE PORTA PIJAMA PER ANAR A DORMIR, QUANT ES PASSA TOT EL DIA AMB PILOTES ? eh eh eh

10 comentaris:

Nava ha dit...

Venga PerE, a ver esta, oooohhhhh!!!! que maku !!!

Anònim ha dit...

no tens pebrooots, no tens pebrooots

Anònim ha dit...

Se ponia pijama para no pincha la cama de agua................merluzosssssssssss

Anònim ha dit...

mira que en sou de burrus,collons!! aixo pertany a un tram del carril veeeerrrrd de Llagosteeeeera,pamplineeeeessss!!! que, ara que,he, ara queeeee!!!!! Apa, ta lueg!!

Anònim ha dit...

ets un joputamamonsabiondo. Fale, pero exactament a on pamplinaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ? es que mestas jartando ja eeeeeehhh !!!

Anònim ha dit...

siiii miraaaa, si vols tambe et dire l'hora que vau fer la fotu,i i i i cuantes fulles hi habia als arbres, i i i i cuands litrus d'aigua baixaven pel rierol aquell dia,no et fot!!!!vinga aveure si apreneu a fer concursus que jo amb aquets que feu m'aborreixo molttt, moltttttt,pero que moooltttt!!!! sosus,que sou uns sooosuuusss!!!! apa, que sus la pike un escorpion!!

Anònim ha dit...

em sembla que aquesta fotillo pot estar feta a l'arbre caigut que hi ha después de cal cabrero entrant pel camí a l'altre costat del ridaura rera mobles mulà...
Bueno no se del cierto...

Anònim ha dit...

buscandohuellas tas acostat, nomes et falta 1 km. mes i ja esta, ja hi podras fer una remollada per celebrar que ho has fet millor quel joputasabiondu que no sap ni els litres que porta el rierol ni quantes fulles hi havia als arbres en aquell moment. DE PENA I SOSUUUUUUUUU !!! SABIONDUUUUUU

Anònim ha dit...

I QUE NO TE PEBROTS DE POSAR EL SEU NOM QUE POT SEEEER QUE ACABI AMB AAAAAAAAAAA O EEEEEEEEEEEE, EEEEEEEEEEEEEEEEEHHHH SABIONDUUUUUUUUUUU !!!!

Anònim ha dit...

Pos mira ja l'he possat, tontolculo!!!!!PEREEEEEEEEEEE!!!! apa, a pendre pel sac ,Rabiooosss!!