dijous, 17 de juliol del 2008

Dimarts 15, sortideta de carretera

Sortideta de 80 i pico km. per carretera, Senyor Mont, Pipo (el amigo), Xavier (S.C.), Jaume (el 65)Tita (el callao) y un mendas lerendas. Be avui faré el resum en Català, per que les coses series es diuen en Català, aquest senyor que tinc darrera en varem enganyar com a un mico, si si, vina Nava que farem una sortideta de dos horetes i mitja, suaus es clar, per estirar les cametes, si si, ja em pensava jo, ya verás mamones, pero bueno com ja sabem un esta preparat per la vida moderna .... però no per aguanta la pallissa que em varem cardar, el senyor Mont encarava la situació marcant "un ritme infernal" de 32 KM/H. cosa que per el meu estat de forma, em va sentir com una patada als collons, però el culpable no es ell, son els altres, si si, els pardalets que naven amagats darrera el pelotoncillo tot el rato i que al final varem gastar totes les forces en mata a la bestia a cops de pedal, fins que vaig treure tot el que tenia, però ... com diu en Nava.... tranquils que vinc darrera, ja llegara la "VENGANZA", y me preguntaron, como entranaras Nava, i les dije .. DIA A DIA.
Fora bromàs, gran sortida, molt bon entreno, y pikes sanos, que es lo que mola, em va vindrà be la pallissa per que em varen treure la carboni-lla, això si varem riure molt y varem estar a punt de parar a fer una foto amb una senyora del ramo ..... si eso ... però al final varem tirar la tovallola, per allò de que la noia ens cobres per la foto, ja que som catalans pos, varem fer honor a lo que es diu. Una altre, va ser que fins al final de la sortida, no ens varem donar que en Xavier (S.C.)venia amb nosaltres, ... clar com mai se posa davant .... pos eso es lo que tiene señores, una altra cosa que em preocupa es el nostre Tita, pense massa amb les dones quan surt en bici, tenim que animar-lo collons.
Bueno, dir que veig a tots amb una forma molt bona i que em dono que tinc que començar a entrenar com una bestia per poder seguir a aquest artistes.
Dos fotos i un parell de vídeos de record.


els nens avans de la sortideta

iniciant la marxa


vídeos amb tot el carinyo del mon, pels meus amics.

1 comentari:

Anònim ha dit...

tu tranquil que et vares comportar com ho ha de fer un bon president de l'escoleta " AMB UN PARELL DE COLLONS SI SENYOR " de presi a presi . La teva novia que no oblida que entrenes DIA A DIA Piponeta.