divendres, 18 de juliol del 2008

ELS DIMECRES NOCTURNS




Erase que se era un altre sortideta dels dimecres nocturnes, pero sorpris sorpris (hi havia la gemio per alla ,ja veieu ) no hi havia la meitat dels escoleteros nocturns de sempre, perque esclar les excuses eren inmillorables, ex: la mama no em deixa, la dona em pica si torno massa tard, la bici te un mica de pols, em fa mal aqui i alla ( baixos mitjos inclosos ), es que durant la nit m'agrada agafar-nos de la ma amb la dona i ho fem precisament a partir de les 9, etc, etc, ja veieu i ames hem d'escoltar de famosos boquilles frases com :el dia que vingui jo, hos passare per la pedra que ni em veureu, si si es veritat, encara l'hem de veure i aixo que ja far mes de dos mesos que se surt de nit els dimecres , deu esser molt rapit i molt de la elit esclar ( i no parlo d'en penewojosisocdelaelitisocunmaquinacomjahademostrat ). Total, que dimecres ens varem reunir a casa meva com sempre, ultimament ( pipo ) a les 9.15/9.30 a Sta. Cristina en Jesús ( seguiumequehevisthuellesnoenspodemperdre....), el Senyor Mont-enbike ( a-mont a-mont i foraaa), el LLuis ( mhopassodeputamaresempreric) i menda lerenda , representant de nit le la presidencia de l'escoleta, en Pipo ( quasimaisocpuntual).
Varem sortir tot bufons i riguent com sempre amb moltes ganes i plens d'ilusio cap un nova aventura nucturna a veure que ens deparava la nuit de les nostres montanyes estimades plenes d'animals sorollosos ( els integrant de l'escoleta ) que tela els crits que fotem per aquest mons nocturns, i plena de sorpris sorpris amb esquirols, "murcielags" petits batmans, en dracula , osos polars, alguna jirafa i fins i tot ens em trobat despres de alguna pluja petits cocodrils que disfrutaban tambe de la seva sortida nocturna amb els seus pares les nutries. Be, que estava dien........ummmm, a si, que varem sortir en direccio cap al golf i agafant direccio cap a sant feliu varem enfilarnos cap uns bons camins bastant tecnics i dolents sobre tot de nit, pero força divertits cap en direccio a anar a parar fins a sobre la gossera de sant feliu i agafarem direccio el circuit de sant feliu varem fer unes baixadetes per corriols molt guaperes sobre tot de nit fins arribar a castell d'aro, alla ens varem enfilar fent una mica de recorregut fins al cami de la font d ferro per anar a baixar per una trialera molt bruta fins al pessebre de castell i tot seguit cap a dalt del poble, per fer-nos les pertinents afotillos per demostrar que l'escoleta no te limits d'hores al sortir, tant sigui per entrenar com per divertir-nos. Varem riure una estona mes i STOP-PROU PROU PROU que aixo ho fem pagar , tornarem a fer una volta per el poble pujant i baixant escales i cap a santa no sense fer unes voltes per la zona de can Sureda ( alla teniem por de trobar enclastat a n'en pere , es que ell es un professional de nit amb els surus i esclar amb aquest nom potser sigui com els himans, que l'atrau el nom, ja se sap) i cap a casa .
Ja sabeu tothom que vulgui sortir amb nosaltres a divertirse i riure molt els dimecres a la nit amb la bici, dons no costa re, cap a santa cristina. Vingue animeu-vos " COLLONS ".
Us deixo unes afotillos de record. L'ESCOLETA
Pd.de l'escoleta : els que han tingut els sants nassos de posar que la guebe es una merda, els espero dissabte per tenir una petita incursio en el mon de les xerrades amistoses. " SOMAMONSDEPOPOIDEPIPI).

1 comentari:

Anònim ha dit...

claro como jo no puedo ir mamones, ir entrenando hasta de noche, mamones !!!!