dimarts, 20 de maig del 2008

L'ESCOLETA VA D'EXCURSIO BTT Girona-els angels-metges-santa cristina


Diumenge ens varem reunir uns quants integrants de l'escoleta i l'escoleta atl. per anar a fer la sortida mes llarga de l'any amb unes vistes fantàstiques i que tots varem disfrutar-la molttt. Ja dissabte varem preparar totes les bicicletes a munt del carretor d'en jesús ( disese de trailer tambe) i de la furgui d'en mont i aixi diumenge nomes ens teniem que reunir i apa cap a Girona. ens varem trobar en NAVA, JESÚS ( el aquihiharastresdehuellesseguiumequejonofallojahoveureuidespreslacagu), MONT, ALBERT ( el xispas, nou integrant de l'escoleta ), LLUÍS , JORDIGOOGLE, SANTI i mesmamente un servidor PIPO. Varem sortir de sortir del gym de girona el "Guelnes" i varem pujar per la part del castell de Girona cap a Montjuïc per passar per uns camins moltt guapos i una mica canyeros amb uns corriols trialeros cap avall que te cagas de guapos fins arribar un altre cop a la part de rera de girona vella per anar escalfant.

Tot això amenitzat per el nostre guia google, expert amb nenasas que no se cagan als pantalons per mes dificil que els hi posi ,au. Tot seguit varem començar a pujar cap a uns camins una mica dificils fins que es va anar complicant mes i mes amb molta pedra, cosa que es feia força tecnic pero a la vegada molttt entretingut i de un bon entrenament fins arrivar al castell a dalt de tot anomenat esveuapertotarreupiasovistaquetecagas, aqui ja ens varem posar les pil·les i tothom es va portar molttt b. Despres de una visita rapida ens varem entornar per anar fent pista i corriols molt entretinguts, tecnics i rapits a la vegada, fins arribar quasi a dalt els angels per baixar la pista de Montnegre per anar en direccio al riu d'aró a cruilles.

Alla trevessarem el riu i per una peaso de pista i camins fins arrivar als metges, carregada d'aigua i sant tornem-hi que no ha sigut re en direccio a puig d'arques per baixar en direccio a nostre senyora de font josefina , per desviarnos en el cami que baixa de puig d'arques a l'esquerra per anar a fer el cami de baixada fins a la font dels bamburs , no sense un bon pique pipo i google ( sense comentaris ,no far falta ), i despres enfilar-nos cap a la carretera de romanya, trevessarem i cap en direccio a can riera , sense arrivar-hi, varem girar a la dreta i cap a munt que no ha sigut re, que ara toca LA CASTANYEDA ( toma castanya per acabar ) fins a romanya , afotillo de torn i cap a santa cristina.

Nomes dir en nom de l'escoleta i la alt. que va ser una sortida super guapa, ens ho varem passar molt i moltttt b, tots els integrants de puta mare i espero poder tornar a fer ben aviat un altre sortida com aquesta, que va estar molt ben dirigida per el nostre company jordigoogle, i amb els altre integrants que faltaven o b per compromisos o b per lesions. Fins la proxima L'ESCOLETA

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Que decir, pues que me lo pase de puta madre con esta peazo gente guapa, reimos mucho, sobre todo ...., nos lo pasamos muy bien y sufrimos como nunca, hasta el Sr. Mont que pronto volverá a ser la reina de la escoleta, el mosso se porto como hacía tiempo que no lo hacía, descubrimos que la escoleta junior esta formando un nuevo campeon, también que el google esta en una forma que te cagas aunque pierda aceite, que jesusito es un peazo compañero de marchas largas por que no pierde la sonrisa ni arto cocacola, que luisito si esta callao es por que tiene educacion, etc, etc, para mí una de las mejores salidas del año, me falto más gente, logicamente, pero ya mismo montamos otra para hombres, y nos la hacemos todos, bueno, yas ta, lo dicho compraros un platano, le quitais la pela y os haceis una funda, ala a tomar .....

Anònim ha dit...

SIII..una gran sortida,faltava algun marikilla( comenten que hi ha un que entrena sense sillin)..i algun fantasmilla(llamese penewo.."que us guanyo pedalant amb una sola cama" ---frase para la prosperidad)...però divertida....preparad las pelas d platano MARIKILLAS PA LA PROXIMA..

Anònim ha dit...

veig molta boqueta per aqui

Anònim ha dit...

Cagun tot el que es mou!
Que si aquell no sé què, que si avui tinc tos, ...

Si no ens veiem abans, "oz lo digo en 2 palabra: TRAMUN BAIC"

Anònim ha dit...

mira que es curtet, es amb trua paraules TRA-AMUNT-BIQUE

lluis ha dit...

Hola,no es que sea educado en que aun no he recuperado el aliento.
gracias por una salida de puta madre y por la paciencia en los ratos de espra.

Anònim ha dit...

radial-man donde tienes el enchufe........................

Anònim ha dit...

radial-gay solo esta en la foto de la salida ke se fue para casita?

Anònim ha dit...

m'agrada moltttt aquest ambientillo de piques personals. siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii continueu mmmmmmmmmm