dimecres, 21 de maig del 2008

Marxa Popular BTT Vilablareix 2008


Malgrat les previsions meteorològiques adverses, 142 ciclistes van fer possible la 3a edició d'aquesta cursa organitzada per la "Colla BTT 3xHora", en la qual en Sergi(pene) i en Nava es varen escapar per fer aquesta curse molt recomanable per el pròxim any per tots vosaltres.

El circuit, com sempre renovat, ràpid i divertit oferia dues possibilitats pels participants: una volta llarga d'uns 30 km i 950 m de desnivell acumulat positiu, i una volta curta d'uns 20 km i 450 m de desnivell.
Amb les pluges dels últim dies ja s’intuïa com seria la cursa. En els primers quilòmetres el fang ja feia pràcticament impossible fer la pujada de les Xapes pedalant.

Els camins i corriols dels següents quilòmetres no presentaven un aspecte gaire millor. Alguns especialment impracticables, trialeres enfangades i baixades incontrolables van fer disfrutar a la majoria de participants. A l’arribada una bona dutxa i un bon esmorzar de botifarra per recuperar forces.

En Sergi va acabar en 4ª joc amb un temps de 1:58:05, i en Nava 35ª amb un temps de 2:23:46, em de dir que la curse va ser realment dura, per al menos, els que la varem disputar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

You can By helping yourself earning that $300 you need to look for the home page for sign-up as a mail reader for FT-Mail.com

That amount of money is easily going to your pocket if you act now.


Earn yourself $300 in the period of inflation time.

Please click this link below:-

http://www.ft-mails.com/pages/index.php?refid=chuach2008

you can earn more Real money by joining the FT-mail.com

Anònim ha dit...

con un par...................

Anònim ha dit...

ooohhh que bruts que vareu quedaaar, jo no podria paaaaaaaaaaaaaaaasss. I en peniswooo, ja es veia entre tant fang ?