divendres, 25 de febrer del 2011

SORTIDA DISSABTE


Com es habitual ultimament, sortirem dema dissabte a la BP SANTA CRISTINA D'ARO A LES 2 TARDA , per fer una bona ruta de 3-4 hores i cap a casa. Aquest cap de setmana, personalment volia anar a correr la POWER BAR, ja que hi anava en Pep de Bicis Esteve i varem parlar d'anar junts, pero com que no havia arrivat la pu.... llicencia, no em vaig apuntar i despres d'haver llegit el blog dels nostres amics de Salut i Rauxa ( Ada i Santi ), tampoc es que m'hagin entrat moltes ganes i com que amb l'escoleta no hi falta cap emocio, avall que far baixada. Fins dissabte companys.

9 comentaris:

Angel ha dit...

vamos a ve vamos a ve, vui fer una queixa formal i per escrit amb paper de l'estat al senyor pecident, per qué cony ara em de sortir a les 2 de la tarda, no serà pas per que poguim venir el sr. Pera i el Sr. Albert oi? ( perdó per lo de sr. se m'ha escapat ) jajajaj

Petonets guapetons

ELPRESIDELA-UCI ha dit...

molta enveja veig jo per aqui,que pasa que tens enveja dels supers prossssss!!!!!! no nem pa beeeee!!!

albert ha dit...

con un par ese es el presi

El Pecident de Veritat ha dit...

hos veig a tots molt espitosos, pos a veure si al senyors els hi semble b, diumenge es podria anar a la marato de les gavarres i aixi tothom content. Per cert donc per entes que lo de " perdo per lo de senyor , se m'ha escapat" era per en Molseta i per en Pere, perque a mi si que m'has de dir Gran pecident i Senyor. Encara faltariem al respecte i aqui van haver ondanadas de ostias, Collons !!! Cordialment el vostre Pecident.

EL PECI DE MENTIDA ha dit...

Jo a la marato ja hi vaig anar a la de TV3(no se si val perooooo... no s'amacut cap mes excusa....!!)apa pikats que us zurzaaann!!!xau.

DavidPRIX ha dit...

Companys de passió,per la BTT.Sóc un membre del C.C.Calonge i nomes vull dir-vos,que ens veiem tota la familia BTTera a la marató de les Gavarres.Ja sabeu,cuan més serem més ens picarem....es conya!Ens veiem makines!!

Pipo ha dit...

bones David, mirarem de venir, el temps i el carnaval toquen una cosa que no sona, pero que fot molt de mal. Per cert, aprofito per preguntar-te, com estan els camins de per aqui a la zona de Calonge fins a Fitor, ja que les tempestes de l'any passat ho varen arrasar bastant i es una zona on ens agradava molt venir. Be, salut company i si tot va b, fins diumenge.

Angel ha dit...

ostres ostres, ho sento Sr. Pecident jo no puc venir tinc la regla i clar amb el tampóm em molesta una mica aixó de pedalar aiiiixxxxx, i aniria deixant rastre com els cargol i no es plan, home no es pas per pilotejar pero vosté es Sr. Pedicen l'Alber i en Pera es un injert de no se qué ja ho investigaré

ELMANSANILLA ha dit...

Aaaangel, Aaaaaangel, que tu lu que ti pones no es un tampax,tu ti pones un obus calibre 5..... por el culo te la inco!!!!!! vicioooso, que eres un viciooooso!!