dimarts, 18 de gener del 2011

Diumenge amb SalutiRauxa i els seus amics !!



Com és la definició de Escoleta Btt ... fàcil ... corriol.

Així es definiria la sortida del Diumenge, donant parenceria a la immensa extensió de corriol que es va arribar a fer. Com sempre no soc un gran partidari de explicar gaire tota la sortida, primer per que el meu català es mou entre pagines del explorador, per intentar agafar la paraula correcta, encarà que a vegades (o sempre) acabi arreglant el senyor Pipo, (el meu amic "prefe" boing, boing ). Entre correctors i diccionaris, estic molta estona, i al final se en fa etern, edemes tothom coneix de sobra, que les meves explicacions del medi que ens envolta, es digui humà o medi natural, ho faig millor en castellà (es lo que hay), però ... per això estem aquest mont de Deu (o potser no es de ell depèn del creient), per on anava que en perdo, si, doncs això que estava explicant, diumenge la sortida va ser de les mes espectaculars i maques que recordo, no se si, poder, la btt, m'agrada cada dia mes i mes, i per això, aquesta mena de orgasme assegut a la cadira del meu ordinador, però es que no hi ha manera de mostra la meva satisfacció davant el territori que ens envolta i la feina que molts integrants de l'escoleta arribem a fer per mantenir quantitat de corriols que amb el temps desapareixerien.
Arribant a la conclusió, del orgasme, encara mes quan aquest dia, varem fer el record de sortida de l'escoleta amb 16,17, o poder 18 persones, ara no em recordo, i lo que no faré, es posar tots els noms per que encara no m'han preparat, per aquesta mena de classe, diguem que per posar uns quants i oblidar-me d'un no poso a ningú, aquestes són les conclusions d'un que es va fent vell. Una altre vegada m'he perdut, po zi, aquesta vegada ens van acompanyar l'Ada i en Santi de Salut i Rauxa, enFrancesc (Power) i el amic Ru, també Pare i fill de Totgas y Totgas junior i una participació de menbres escoleteros i amics de l'escoleta. Tenim que remarcar el nou fitxatge l'Espi, que de segur ens farà gaudir de la seva presencia a les sortides (una altre cosa serà el que faci als campionats, si ell vol anar, cosa que ... queda en segon pla, a no ser que surti un Hermida, es clar), l'Espi, i no es per res, a sabut valorar les ofertes que li han arribat, lògicament, i en aquest cas, a fet cas al "Pecident Pipo" i no ha costa cap €urooooo, quicir, noooooo !!!. Benvingut Espi !!.
Be, tots aquest integrants, varem gaudir d'un dia increïble de mountambike, el temps, encara que fred de bon matí, ens va deixar cops de forta calor voltant el migdia, com si pràcticament del estiu es tractes, la intensificació de la calor va ser creada per la forta pujada que varem fer, per remuntar per segona vegada la pujada a Romanyà, aquesta ens va creuar tots els símptomes i no ens varem treure tota la roba de miracle, menys mal que al baixar una altre vegada, la fresqueta va fer acte de presencia.
Indiscutiblement, tenim un territori que treu tots els sentits i he de dir que amb aquesta sortida, tots varem gaudir i molt de la bellesa dels contractes que la naturalesa del Baix Empordà engloba.
Des de el principi de la sortida, es va portar un ritme apte per a tots el que anaven, encarà que alguns a les pujades tiraven gracies a la força de cames entrenades, no como jo que vaig demanar el temps en mes d'una ocasió, be jo i uns quants mes que veiem a la senyoreta Ada com rient pujava i edemes li donava temps per fer-hi fotos pel cim del casco.
Be, no gaire mes que explicar, passeu per els blocs que
he senyalat ha dalt, hi de segur que trobareu una crònica millor explicada que aquesta, o poder, mes detallada. Una abraçada per a tothom (Teletubi).

6 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Nava en català les teves cròniques tambés són tremendes, jejeje! tu no expliques la ruta i jo l'explico sense conèixer el territori, segur que vaig barrejar tots els noms... una que és atrevida! Gràcies per l'oferta de fitjatge però no voldria eclipar a la resta de l'equip, jejeje! A veure si fitxeu però el MegaPro, així tindrieu el pique més que assegurat! Una abraçada!

Anònim ha dit...

Escoleta FOREVER! Gran ruta i millor atenció. Prepareu-vos que estem perfilant la nostra. Amb en Francesc anirem aquest diumenge a fer una prèvia per veure si ens quadren recorregut i temps.

Salutacions

Rubén

Pipo ha dit...

ja tardeu ru. a veure que surt....

Nava ha dit...

Estos nos quieren fresquitos para acabar de degollarnos, glups, miedorrrrrrrrrrr!!!!!

Anònim ha dit...

Aquest matí en Francesc i jo hem fet la prèvia. Ens ha sortit una ruta molt maca. Els camins i els corriols ja els coneixíem però fins avui no els havíem enllaçat mai d'aquesta manera i ens ha agradat molt.
Seran uns 50 kms. pel baix Montseny. Ara falta decidir el dia i esperar que no faci el fred que ha fet avui.

Fins aviat!

Rubén

P.D.: També tenim mirat el restaurant per menjar alguna cosa al final de la sortida. Aniria bé saber quants serem més o menys uns dies abans per reservar lloc.

Ada Xinxó ha dit...

Aquí està el Ru amb la organització!! molt bé! Doncs res tocarà proposar dates, qui s'anima?